Post Page Advertisement [Top]

4 roky v spoločnom byte. Možno málo, no mne sa to zdá ako maximálne rok, čo sme sa nasťahovali. Takže momentálne sme v štádiu, keď očakávame, ktorý prístroj z domácich spotrebičov odíde ako prvý... už dávno neplatí, že jednu práčku/telku atď. máte minimálne na 10-20 rokov ;-) vysávač sme už menili, no to nebola až taká investícia. Dnes to bude o menších pomocníkoch, no nielen v lete celkom aktuálnych. 



Keď sa vrátim k práčke - Samsung - značka, na ktorú počúvam samé chvály - a táto skvelá reklama je práve na tú našu :-D 



Keď sme ju kupovali, v akcii sme k nej dostali aj prístroj SodaStream. Potešilo nás to, pretože tak či onak sme si sódovku plánovali kúpiť. Myslela som si, že ten náš už ani nie je v ponuke (veď odvtedy ich už bolo predstavených niekoľko), no je a volá sa Jet White (kúpite v cene okolo 55 €). Za tú dobu, čo máme SodaStream sme novú bombičku nekúpili ani raz - stále si ju meníme za doplnenú tak, že do elektra donesieme našu prázdnu a vezmeme doplnenú, čo je jednak lacnejšie a jednak šetrnejšie.
Za tú dobu sme ochutnali už aj niekoľko sirupov - najviac nám chutili energy a špeciálna edícia mojito, ktorá sa už zrejme nepredáva, čo je škoda, hlavne takto v lete ;-)

Celý princíp SodaStream je v šetrnosti a aj ich reklamy sú zamerané na elimináciu kupovania vôd v plastových fľašiach. Hoci sme aj na SodaStream kupovali nové fľaše - ale až cca po 3 rokoch, pretože takto dlho vám jedna fľaša cca vydrží. No ak sa o ňu staráte, vydrží aj dlhšie. Problém môže byť pri čistení - nesmú sa dávať do umývačky a niekedy ani kefkou na fľaše neodstránite všetko. A tak som veľmi rada, že som objavila tablety na čistenie SodaStream fliaš - kúpite ich v každom elektre, ale aj na webe, dokonca som ich videla aj v Kauflande (ale tam stáli tuším viac ako 6 €).





Čistenie je jednoduché, stačí postupovať podľa inštrukcií v príbalovom letáku.







Fľašu som naplnila teplou vodou ako vidíte na foto a vložila tabletu. Následne som fľašou s vodou a tabletkou triasla až kým sa tabletka úplne nerozpustila. Potom som ju nechala pôsobiť na oboch stranách po 15 minút a následne vyčistila. Myslím, že ten rozdiel je viditeľný ;-) Hoci efekt nie je dokonalý, po jednej tablete však celkom fajn výsledok. Tieto fľaše som tabletou čistila prvýkrát po roku, pretože až v júli 2018 som objavila teplú vodu a kúpila tieto tablety. Fľaša je menej zakalená a aj menej žltá, taktiež fľaky sú odstránené. Po použití nezabudnite fľašu dôkladne umyť.

Tento príspevok nie je sponzorovaný. Jednoducho som chcela poukázať na prístroj SodaStream, ktorý používame už dlhšie a sme spokojní ;-) V linkoch nájdete affiliate prepojenie na AndreaShop.sk. S e-shopom máme vlastné osobné pozitívne skúsenosti, už niekoľkokrát sme odtiaľ objednávali tovar a občas sme vychytali aj rôzne akcie ako poštovné zadarmo a pod.  ;-)

Pozn. Čo znamená affiliate? Ide o program, do ktorého som zaregistrovaná (dognet.sk) a poskytuje rôzne e-shopy na prelinkovanie. Ak zákazník klikne na môj link a nakúpi nejaký tovar, získavam určené percento zo sumy jeho nákupu. 

2 komentáre:

  1. O tabletách do lahví jsem neslyšela, takže děkuju moc za tip! jsi zlatá! máme soda stream už 7 měsíců a řeším právě zápach z lahví :( takže už ho nepoužívám takže šup pro bombu a tablety! :D děkujuu
    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Veronika, naozaj nemáš za čo :-) Ja som tie tablety objavila náhodou, pretože som po nich tiež nejako nesondovala. Išli sme na nákup do Kauflandu a mali sme dosť času, tak sme sa prechádzali pomedzi regále a zrazu som tam uvidela tie tablety, ale stáli skoro 7 €, tak som si povedala, že ich skúsim niekde inde pozháňať lacnejšie a podarilo sa ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]