Post Page Advertisement [Top]

Milujem voňavé produkty na umývanie tela. Od tuhých mydiel cez sprchové gély až po sprchové oleje a balzamy. Práve čas vo vani / sprche je niekedy to miesto, kde môžete dokonale zrelaxovať a príjemná vôňa k tomu pomôže. Dnes vám predstavím pár sprcháčov značky O´Herbal a mydiel od Green Pharmacy.

Niekedy sa nám obom tá vôňa tak zapáči, že spolu zdieľame jeden sprcháč (aj keď manžel má rýchlejšiu spotrebu a nie je to tým, že by bol vo vani 24/7... len toho sprcháča míňa na jedno použitie podstatne viac ako ja - poznámka pozorovateľa).

Sprchovacie gély O´Herbal sú dostupné v rôznych baleniach. Väčšie, 500 ml, je praktické na domáce použitie. Malinké, 75 ml, oceníte najmä v časoch dovolenky.





Na sprchových géloch určite poteší skutočnosť, že 96 % ich zložiek je prírodného pôvodu a zároveň neobsahujú sulfáty (SLS, SLES), parabény a silikóny. Týchto 5 druhov (červený - goji, tyrkysový - aloe, fialový - levanduľa, ružový - damašská ruža, zelený - verbena) vonia naozaj veľmi príjemne, avšak nijak výrazne. Pokožku osviežujú, dodávajú príjemný pocit relaxácie, dokonca by sme mohli uvažovať aj o istej forme hydratácie, avšak nič nehydratuje pokožku zvonka lepšie ako telové mazadielko (mlieko, krém, balzam - voľba je len na vás) - v skratke a jasne - suchej pokožke stačiť nebude, tá normálna to deň-dva bez mazania s týmito sprcháčmi zvládne celkom v pohode. A aj keď som často lenivá mazať sa každý deň, robíte to pre svoju pokožku, ktorá vám to vráti, takže nespoliehajte sa na účinky sprcháča ;-) Nepenia nejako extrémne (azda preto si moja polovička myslí, že ich treba použiť viac), no netreba to s množstvom nijako preháňať ;-)
Cenovo sa pohybujú v hladine 3,99 € / 500ml a 0,99€ / 75ml.

V poslednej dobe celkom obľubujeme tuhé mydlá a to nie len na ruky, ale aj na umytie pokožky celého tela.





Keď som bola menšia, tuhé mydlo bolo klasika. Potom ho vymenili sprcháče a tekuté mydlá. A už isté obdobie pozorujeme návrat k tejto klasike. Jasné, všetko má svoje výhody aj nevýhody. Môžeme oponovať, že použitie takéhoto mydla môže byť nehygienickejšie, no zrejme vydrží dlhšie ako tekuté či sprcháč. Najčastejšie ho používame na ruky. Jedna kocka nám vydrží o dosť dlhšie ako jedno 250 ml balenie tekutého mydla (pretože s tým to má človek zas tendenciu prehnať, ako keď použijete "trošku" viac pracieho gélu či prášku ako je odporúčané, lebo také malé množstvo sa vám zdá naozaj nedostačujúce). Mydielka príjemne, nevtieravo voňajú a pokožku rúk nevysušujú, práve naopak, mám po nich taký príjemný pocit, a to mám suché ruky. Pri použití na telo platí to, čo pri sprcháčoch. Telové mazadlo jednoducho tak ľahko nenahradia.
Mydielka sú cenovo dostupné, vychádzajú na 0,45 €/ks.

8 komentárov:

  1. Milujem prírodné kozmetické produkty a poslednú dobu ich výrazne uprednostňujem. Za mňa určite zaujalo!

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to sa teším ;-) Inak niečo z ich ponuky som našla aj v 101 drogerie ;-)

      Odstrániť
  2. Značku sice nepoznám, ale ty obaly jsou hezky veselé. Taky mám ráda sprchové gely a mýdla, které krásně voní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To může být úžasný :) miluju všechny oleje,pěny a soli :)

    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Značku vůbec neznám ale sprchové gely vypadají zajímavě, líbí se mi že jsou přírodní :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tyto produkty vidím poprvé, ale to bude zřejmě protože takové koupelové produkty doma nevyužívám, i když bych velmi ráda, ale nemáme vanu :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. sú to sprchové gély, takže ich využiješ, aj keď nemáš vaňu ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]