Post Page Advertisement [Top]

Práve minulý rok v lete prebehlo moje zoznámenie s kozmetikou Gisele Delorme. Už rok pravidelne raz mesačne chodím na pleťové ošetrenia do salónu Estém v Prešove a stalo sa to takou mojou súčasťou ako návšteva kaderníckeho salóna. Jednoducho tam zrelaxujem a odchádzam vynovená ako auto po servise (hej, blíži sa "nám" ročná kontrola auta :-D). Medzi mojím prvým nákupom kozmetiky a tým nedávnym sa trošku zmenili niektoré obaly, a tak sa pozrime "na zúbky" vynovenej Gisele ;-)


Áno, aj v takej kozmetickej zásobárni (ako to už pomaly s nechuťou volá môj manžel) ako je moja zbierka sa nájdu produkty, ktoré si kupujem pravidelne a aj po vyskúšaní iných sa k nim rada vraciam, pretože vyhovujú mojej pleti a účinok je nezanedbateľný.




Celkom ma potešilo, že čistiaci pleťový gél predávajú už aj vo väčšom balení. To 200 ml bolo fajn, hlavne celkom praktické, no to väčšie sa cenovo vyplatí lepšie ;-) 400 ml pleťového gélu pri dennom použití ráno a večer vydrží veľmi dlho. Na jedno použitie stačí kvapka. Takto sa mi podarilo minúť ho asi za 3 mesiace. Prečo ho používam tak dlho? Pretože mojej pleti vyhovuje. Vyčistí ju, ale nevysuší a nepodráždi. Narozdiel od iných čistiacich pleťových gélov nevysušuje ale ani nemám pocit, že pleť nie je dostatočne vyčistená. A preto som mu povedala áno znova ;-)

Pleťová voda síce nie je vo väčšom balení (škoda!), no toto okrúhle sa mi zdá praktickejšie. Navyše, tým, že sú v iných baleniach sú šetrnejšie, pretože hoci tie papierové škatuľky pôsobia neskutočne luxusne, predsa len je to odpad navyše, ktorý sa pri súčasných baleniach eliminoval. S touto pleťovou vodou to bola aj je tiež láska ;-) Pleť je po nej svieža. žiaden lepkavý pocit, či pocit pnutia. Jednoducho svieža čistota :-)

Pri mojej zmiešanej pleti s častým sklonom k akné a precitlivenosti je niekedy ťažšie nájsť čistiace kombo, ktoré to zvládne a Gisele s tým nemá najmenší problém. Čo je ale najlepšie, že táto náklonnosť je vzájomná. A napriek možno na pohľad vyššej vstupnej investícii máte kvalitné produkty, ktoré sú v harmónii s pleťou, a ktoré vydržia, pretože ich nepotrebujete na jedno použitie minúť mnoho.

4 komentáre:

  1. Odpovede
    1. Pokial viem, tak je dostupna iba v kozmetickych salonoch. Ale stoji za to ;-)

      Odstrániť
  2. Výrobky vypadají dobře, ale kosmetickou značku nepoznám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to zrejme preto, že nie je bežne dostupná, aspoň ja som ju videla iba v kozmetickom salóne, kde chodím na ošetrenie pleti

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]