Post Page Advertisement [Top]

Na prvý pohľad to bolo "waau". Po otvorení a prvom vyskúšaní sklamanie. No dala som mu šancu a ako to dopadlo si prečítate dnes v príspevku o géli na obočie od Balea.


Gél sa nachádza v nádhernom ružovom obale so slovenským popisom vzadu na nálepke.





Samotný gél je v umelohmotnej tube s kefkou. A teraz možno k tomu sklamaniu - kefka sa mi zdala pridlhá a farba svetlá. No a samotný prvý pokus bol hrôza - viac som si nafarbila kožu okolo obočia ako samotné obočie.



No potom to už bolo o čosi lepšie a, popravde, celkom sme sa skamarátili. Prinášam teda dva testy - jeden s BB krémom Missha, ten druhý s mejkapom Rimmel.

s BB krémom




po 10 hodinách


s mejkapom



po 10 hodinách


Líčenie som vystavila približne rovnakým podmienkam. Bola som v pohybe, aj som trošku zmokla a vykonávala bežné domáce práce. No mám taký pocit, že na mejkapovom základe ten gél na obočie držal o čosi lepšie a aj jeho farba po nanesení bola krajšia - a to som mala na sebe mejkap asi po dvoch mesiacoch.
Pozitívom určite je jeho prirodzenosť. Aj pri vrstvení (pretože pri ďalších pokusoch som si už dávala pozor, aby som si nenalíčila kožu okolo obočia namiesto obočia) nevyzerá umelo. Na pohľad dodáva obočiu objem a fixuje ho. Samozrejme, ak sa cez deň vyspíte nalíčená alebo ak si prejdete po tvári (niečím, nemusia to byť práve ruky), obočie svoj tvar stratí, ale to je pochopiteľné, nie je to tužiaci gél ;-) 
Napriek tomu, že po prvom použití som mala chuť nikdy viac ho nepoužiť, a pravdupovediac, aj som sa odhodlávala asi dva týždne, medzitým som siahala po overených produktoch s trošku kratšou kefkou, som rada, že som sa predsa len vrátila k tomuto gélu. Nakoniec sa u mňa predsa len konal WOW efekt ako sľubuje nápis na škatuľke.
Za 5,19 € tak máte 10 ml produkt, ktorý nielen vykreslí, ale aj opticky doplní miesta, na ktorých chĺpky chýbajú. Funguje teda ako maskara a ceruzka na obočie v jednom.

+ prirodzený vzhľad obočia
+ vhodný pre takmer všetky farebné typy (možno okrem čiernej)
+ efekt objemu v obočí
+ ľahké a rýchle odlíčenie bez vytrhania vlastných chĺpko v obočí
+ vegan zloženie
+ dostupnosť v každej DM

- pre menej zdatných (ako som aj ja) to chce cvik, ale keď si zvyknete, ide to ako po masle ;-)

8 komentárov:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]