Post Page Advertisement [Top]

Milujem olejčeky :-) Najviac asi tie sprchové, ktoré pokožku vyživujú už počas sprchovania, ale nepohŕdam ani vlasovými či telovými. Ak máte radi menšie balenia a produkt na viacero druhov použití, tento olej vás zrejme zaujme :-)


O svoju pokožku a vlasy by sme sa mali starať celoročne, no v lete to akosi pociťujeme intenzívnejšie, pretože na ne kladieme vyššie nároky a vystavujeme ich rôznym vplyvom. Slnečné žiarenie, slaná morská voda, chlórovaná voda v bazénoch, piesok, ale aj pot. To všetko sa nám dokáže v lete nahromadiť na pokožke a vo vlasoch v priebehu pár minút.


Avokádový olej obsahuje zvláčňujúce látky a vitamín E, ktorý je známy svojimi blahodárnymi účinkami na pokožku a vlasy. Okrem toho poteší kolekcie Love Nature aj svojou šetrnosťou k životnému prostrediu (okrem plastového obalu, samozrejme). Olejček neobsahuje žiadne silikóny a má biologicky rozložiteľné zloženie.

Stačí malé množstvo aplikovať na končeky vlasov a slamená guča sa zmení na hladké pramene. Ja ho používam pred umytím vlasov - buď cca hodinku pred samotným umytím alebo ho nechám po celej dĺžke vlasov pôsobiť cez noc. Keď som ho použila na končeky po umytí, vlasy mi rýchlejšie zmastneli.


Na telo je to však iná káva :-) Ak máte normálnu pokožku, stačí aplikovať každý druhý deň, no ak ju chcete mať vláčnu a vyživenú, doprajte si dávku olejovej telovej masáže každý večer po sprchovaní. Bonusom je, že sa vstrebáva naozaj celkom rýchlo a príjemne vonia :-)


Ak vás tento avokádový olejček zaujal, nájdete ho ako novinku v K 10 za 4,99 €.

2 komentáre:

  1. Docela mě zaujal, oleje mám celkově moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tento olejíček vypadá dobře :) zajímala by mě jeho vůně, tu si moc nedovedu představit.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]