Post Page Advertisement [Top]

Keď sme sa nasťahovali do bytu, manžel mal iba pár kozmetických vecí - šampón, sprcháč, čistiaci pleťový gél, gél na vlasy, deo a nejakú tú vôňu. Dnes by ste v jeho časti poličky našli o čosi viac vecí a som rada, že po používaní čistiaceho pleťového gélu sa mi podarilo presvedčiť ho aj na pleťový krém (zázračne mu po ňom zmizli šupinky na tvári... ktoré mal z presušovania pleti iba čistením a nedopĺňaním hydratácie formou krému). Dnešný príspevok bude o ďalších produktoch, ktoré mu trónia na poličke. Predstavujem vám voňavú líniu Leader a pleťové mliečko NovAge.


Z produktov na foto mala len vôňa celofánový obal na škatuľke.


Začala by som predstavením kolekcie Leader, ktorá obsahuje deo roll-on, sprcháč a vôňu. Môj chlap nie je extrémne vyberavý typ (pokiaľ ide presne o tieto produkty), avšak nie vždy a nie všetko sa mu páči.



Kolekcia vonia naozaj veľmi príjemne. Z pohľadu ženy a z mojej skúsenosti môžem povedať, že existuje len veľmi málo pánskych vôní, ktoré sa mi nepáčili. To však nemôžem povedať o dámskych, pretože v tejto kategórii mám naozaj len pár obľúbencov a pokiaľ ma dámska vôňa nedostane na prvé stretnutie (nielen prvé oňuchanie, ale aj rozvinutie sa vône), nebudeme kamaráti.


Vo vôni by ste mali cítiť mix dreva, šalvie a levandule, popravde, nejak extrémne jednotlivé zložky necítiť. Príjemne sa však rozvíja na pokožke a cítiť ju ešte aj večer, keď prichádza manžel z práce. Sprcháč sa mu podarilo spotrebovať extrémne rýchlo a spolu s roll-on-om pekne dopĺňajú vôňu a predlžujú jej intenzitu. Sprcháč a vôňa si ho získali a zaujali čestné miesto na poličke.
Pokiaľ ide o ten roll-on, tak kedysi používal najmä tie, potom prešiel na spreje a teraz je iež skôr fanúšikom sprejových deo produktov, avšak nezavrhuje ani roll-on. Tento však mal slabší účinok. 
Produkty Leader sú novinkami katalógu 9, nájdete ich na stranách 8-9.




Už keď som ho nahovorila na pleťový krém, zväčša sa starám aj o to, aby mal nejakú tú zásobu, ktorú môže používať. Zvykol si na anti-age krém od Green Energy Organics, ale na našu smolu stránka už nefunguje a zatiaľ sme nenašli iný zdroj na tento krém. A tak som mu navrhla, že veď nech vyskúša niečo iné (inak to je veľmi ťažké! On keď si raz na nejaký produkt zvykne, tak kupuje už len to...). A tak sa rozhodol siahnuť po pleťovom mliečku od NovAge.




Nie je to pleťové mlieko v pravom slova zmysle. Ide o niečo ako pleťový gél-krém. Má ľahučkú konzistenciu a celkom rýchlo sa vpíja do pokožky. Nezanecháva mastný film a bonus navyše - veľmi príjemne vonia! Akoby išlo o vodu po holení a krém v jednom.
V popise v letáčiku vo vnútri škatuľky sa dozviete, že ide o pleťový krém, ktorý pleť hydratuje. Už po týždni (po tom, čo predtým žiaden krém nepoužíval) bola pleť viditeľne hydratovanejšia, hladšia a o čosi jemnejšia. Ten anti-age efekt sme nespozorovali, to by chcelo spotrebovať minimálne jedno celé balenie (podľa môjho názoru) a hlavne používať produkty dvakrát denne :-) No som rada, že som toho môjho presvedčila aspoň na používanie večer pred spaním :-) Samostatne toto mliečko vychádza na nejakých 32 €, preto sa viac oplatí siahnuť po celej sade, ktorá okrem tohto produktu obsahuje čistiaci pílingový gél, očný gél a hydratačné sérum.



Ďalší produkt NovAge, ktorý mal v našej domácnosti úspech. Ak ten váš nepoužíva žiaden krém, skúste ho presvedčiť, nech vyskúša aspoň vzorku, možno ho presvedčí. Na leto je táto ľahká konzistencia ako stvorená.

2 komentáre:

  1. Pleťový gel-krém od NovAge vypadá dobře asi ho příteli ukážu, že by ho mohl vyzkoušet :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]