Post Page Advertisement [Top]

Mám prirodzene svetlejšie obočie, keďže mám prirodzene svetlejšie vlasy :-) Nie blond, ale ani nie hnedé. No a keďže som už moju pôvodnú farbu vlasov dlho nevidela a táto medeno-červená mi celkom vyhovuje, snažím sa tomu prispôsobiť aj obočie, ktoré potrebuje trošku zvýrazniť. Hľadám a skúšam rôzne produkty a dnes si povieme čo-to o riasenke na obočie od Maybelline


Riasenka na obočie BrowDrama je tak trošku atypická vďaka svojej kefke zloženej z dvoch častí.



Sama som bola zvedavá, ako zvládnem prácu s touto špeci kefkou a či budem schopná použiť tú rovnú časť nat guľatou. Taktiež ma zaujímal výsledný efekt a farebnosť.

1. Samotná riasenka





Samotná riasenka má slabšiu pigmentáciu a jej použitie dopadlo podľa očakávaní - nejako som s ňou nevedela dobre manipulovať :-( Guľatá časť je dobrá na chĺpky obočia pri koreni nosa, na oblúk je však široká. Obočie však celkom dobre prečeše a tvar mu ostane počas celého dňa.

2. Ceruzka na obočie + riasenka



Keď som si obočie najprv upravila ceruzkami a potom prečesala touto riasenkou, efekt bol omnoho lepší a trvácnejší. Tak či onak zvyknem po úprave obočia ceruzkami prečesať ho kefkou a použiť riasenku s gélom namiesto klasickej kefky je celkom dobrý spôsob zavŕšenia líčenia obočia.

Celkové hodnotenie produktu z môjo pohľadu a podľa vlasných skúseností - je OK na záverečnú úpravu už vykresleného obočia. Samostatne veľmi nie (teda ak nemáte čas zabaviť sa s tým a nie ste veľmi zručné tak, ako ja). 


4 komentáre:

  1. Taky by mi asi chybělo něco na vykreslení obočí.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také jí mám, dokonce již druhé balení :-) za mě naprostá pecka, jiný produkt na obočí nepoužívám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to máš môj obdiv ;-) ja to s ňou až tak dobre nedokážem, aby to bolo aj na ďalšie balenie

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]