Post Page Advertisement [Top]

Pokračujem v skúšaní produktov NovAge od Oriflame a tentokrát som si zobrala na paškál textilnú pleťovú masku, ktorá sľubuje revitalizáciu pleti. Celkom ma zaujímalo, či nebude príliš mokrá a ako bude pôsobiť. A ako to dopadlo? :-)


Použitie je rovnaké, ako pri všetkých pleťových maskách, resp. minimálne pri tých textilných. Najprv je potrebné pleť si vyčistiť, maska sa totiť aplikuje na čistú suchú pleť. Následne vyberiete z vrecúška obsah, ktorý umiestnite na tvár. Počkáte 15 minút a hotovo :-) Maska sa nezmýva, takže to máte celé za sebou.


Maska obsahuje kyselinu hyalurónovú, vitamíny C a E a nikotínamid (vitamín B3), ktorý posilňuje a udržuje zdravie pokožky. 

Veľmi ma potešilo, že maska nebola až presiaknutá tekutinou, a tak nepotiekla nikde mimo a ani počas aplikácie mi nestekala po tvári. 


Keď som po 15 minúach dala masku dole, bola som príjemne prekvapená. Pleť vyzerala veľmi sviežo, hydratovane, hladko, bola jasná, no napriek tomu všetkému nebola mastná ani lesklá. Sľubuje aj redukciu vrások, no to som si po jednom použití nevšimla ;-) Nedráždila pokožku ani očné okolie.
Vďaka svojmu pôsobeniu je vhodná aj na ranné použitie. Kým si napr. vyžehlíte oblečenie / zjete raňajky môže maska pracovať a pripraviť pleť na nastávajúci deň. Popravde ma celkom zaujala a určite to nie je moje posledné balenie.
Nájdete ju v K7 na strane 11, momentálne za zľavnenú cenu 3,49 €, úprimne by ma však potešila ešte nižšia cena ;-) No tieto textilné masky sa cenovo zväčša pohybujú v sume okolo 3 - 4 € / kus.

2 komentáre:

  1. Za jednu masku je to docela dost, ale líbí se mi, že není až tak moc nasáklá. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Textilní masky mám ráda, ale bohužel musím říct, že tato NovAge mě moc nezaujala. I balení mi přijde nudné a nezajímavé.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]