Post Page Advertisement [Top]

Prírodné deodoranty ma dlhšie lákali, no ten tuhý kamenec som nejako nevedela používať. Keď som nedávno v ponuke TianDe našla tento deodorant v spreji, dlho som neváhala a objednala som si ho. Zaujalo ma, že obsahuje alunit, šalviu a je vhodný pre citlivú pokožku. Navyše, bez parabénov. Tak čo, ste zvedaví?


Nevedela som si predstaviť, že takéto niečo bude fungovať :-) Mala som síce podobný produkt - balenie s rozprašovačom obsahujúce kryštáliky, ktoré bolo potrebné zaliať vodou z vodovodu. Produkt ako-tak účinkoval, akurát som mala pocit, že je to skôr o tej vode ako o deo účinku. A podobného efektu som sa obávala aj pri tomto deodorante, no išla som do rizika.




Narozdiel od toho môjho predošlého pri použití deodorantu TianDe nemám pocit, že si do podpazušia aplikujem vodu. A z čoho som prekvapená a nadšená úplne najviac je jeho účinok - stačia také dva-tri streky ráno a znovu ho použijem až okolo obeda, resp. podľa potreby aj neskôr.
Zvládol so mnou zhony, bežanie (doslova! asi 10 minút) na autobusovú zastávku, teplo, šport aj mierne ochladenie.
Nedráždi pokožku, ani tú čerstvo vydepilovanú! Nemá výraznú vôňu, a tak neprekryje parfum. A neobsahuje žiadne aerosóly, keďže balenie má iba obyčajný rozprašovač.



Ja som jednoducho nadšená! Nosím ho so sebou všade, pretože aj keď mám v taške na bedminton, v šuplíku v práci a ešte aj v ďalších taškách rôzne deo a antiperspiranty, po tomto je moja pokožka "vďačná". Žiadne štípanie, presušené podpazušie, ale príjemný deo efekt.

Cenovo vychádza okolo 10 € a nájdete ho v ponuke značky, napr. na tomto webe.

4 komentáre:

  1. Vypadá fakt skvěle, jen na mě jaksi přírodní deodoranty nezabírají.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som si myslela, že toto bude ďalší z davu... ale mám objednané dve nové balenia, pretože som z neho nadšená.

      Odstrániť
  2. Tezko hodnotit, vzhledem k tomu, ze problem s pocenim jsem nikdy nemela, spis hledam deodorant , ktery nevysusuje.
    Zrejme tenhle opravdu stoji za vyzkouseni 😊

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím, že by stál za to, je dokonale jemný a šetrný k pokožke

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]