Post Page Advertisement [Top]

O značke Tealogy som počula už skôr, no nejak som nemala tú potrebu nič od nich skúšať. Keď mi prednedávnom prišiel kupón od Fann klubu so zľavou 50 % na vybrané značky (platný do konca mája), tak som rozmýšľala, čo by som si vybrala. Nakoniec to nebolo až také ťažké - voľba padla na pleťové kapsulky Collistar (tie som ešte nezačala používať) a očný odličovač Tealogy


Mám veľmi citlivé oči a mnoho produktov s nimi celkom dobre nespolupracuje, preto vyhľadávam také, ktoré sú určené aj na tú najcitlivejšiu pokožku očného okolia.

Talianska značka Tealogy je na Slovensku zatiaľ dostupná exkluzívne v sieti predajní Fann. Ako milovníčke čajov je mi veľmi sympatické, že sa zamerali práve na tento nápoj ;-)



Odličovač obsahuje čierny čaj, výťažky z kvetov harmančeka a nevädze. Je jemný a mierne chladivý. Odstráni očný mejkap bez zvyškov, bez podráždenia očí či pokožky očného okolia. V ostatnom čase používam hlavne riasenku, občas nejakú ceruzku, očné tiene len výnimočne - a toto dokážem odstrániť pomocou 4 tampónikov, 2 pre každé oko. Dokonca má schopnosť bojovať s prejavmi tmavých kruhov a opuchov (ale to tie kruhy a opuchy nesmú byť viditeľné už z diaľky, samozrejme). Pleť nie je mastná, ani suchá, je v harmónii. 
Po použití sa oplachuje.


Kamarátime sa asi dva týždne a zatiaľ to vyzerá na pokračovanie nášho vzťahu, možno z toho bude aj niečo viac ;-) Odličovač ma totiž veľmi zaujal a oslovil. 15 € za 100 ml je však trošku veľa, tak možno budem hľadať ešte niekde inde. Keď však neberiem do úvahy cenu, ide o perfektný produkt bez nevýhod.

4 komentáre:

  1. Produkt vypadá dobře a značku vidím poprvé :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mala som látkovú masku a bola ok, ale zas nič špeciálne. Lákajú má však tie klasické v kelímku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tento produkt vypadá opravdu velmi dobře :-) o značce Tealogy slyším prvně, mrknu na ní více podrobněji.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Značka je fajn a produkt vynikajúci, no neviem si predstaviť zakaždým dať také peniaze za odličovať, ktorý je v 100 ml balení. Hľadám preto ďalšiu alternatívu.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]