Post Page Advertisement [Top]

Milujem a potrebujem balzamy na pery. Naraz ich používam aj niekoľko. Jednoducho, keď mám suché pery, nie som schopná fungovať. Som nervózna, roztržitá. Nemyslím si, že je to závislosť a cez deň si nedávam balzam na pery každú chvíľu, ale mám okamihy, keď po ňom siahnem, lebo "už je to tu". Minimálne jeden mám vždy v práci v šuplíku, ďalší v kabelke (a ďalšie v ďalších kabelkách, aby som neostala šokovaná, keď si mením kabelky a zabudnem na balzam) a veľmi dôležitý je aj balzam v nočnom stolíku. Toto je možno skôr v mojej hlave, ale ja jednoducho s pocitom suchých pier nezaspím. Som vhodný adept na nejaké sústredenie závislákov alebo to aj vy pociťujete podobne? :-) Dnes vám predstavím 4 balzamy na pery, ktoré sú mojou dennou súčasťou už nejaký ten týždeň.


Tyčinkové balzamy od Green Pharmacy potešia viacnásobne. Sú vyrobené na Slovensku (a to ja môžem!!!), obsahujú ochranný faktor SPF 10 a okrem toho nádherne voňajú. A moje pery ich doslova milujú.


V ponuke sú 4 druhy:


















Balzamy potešia, pretože neobsahujú žiadne farbivá, silikóny ani parabény. A vďaka tomu, že nie sú farebné ani tónované ich môžete použiť kedykoľvek a kdekoľvek bez obavy, že si omylom balzamom tak trošku zväčšíte objem pier. 


Keď spojíme všetky ich vyššie vymenované vlastnosti a benefity s faktom, že príjemne hydratujú a regenerujú aj citlivú pokožku pier bez náznaku podráždenia a dokonca aj tá vôňa je jemnučká a vôbec nevadí, tak zistíme, že ide o skvelý balzam na pery. Hej, dalo by sa povedať, že na pervý pohľad nejde o nič výnimočné, no v takomto malom balení sa skĺbili vlastnosti, ktoré z neho robia produkt, ktorý by ste mali vyskúšať.

A kde ich kúpite? Možno ich nájdete aj v drogérii vo vašom meste ;-) Pozor, momentálne za akciovú cenu!!! :-)


3 komentáre:

  1. Tak ty vypadají dost dobře a jsou i za super cenu, ještě jsem je nikde neviděla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky miluji balzámy na rty a vždy minimálně jeden u sebe musím mít :-D někdy raději dva, ať mám na výběr :-D tyhle balzámy vidím poprvé. A moc se mi líbí, že jsou vyrobené našimi sousedy :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem za komentáre ;-) túto značku som minule videla v 101 drogerie, na webe majú len slovenské obchody.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]