Post Page Advertisement [Top]

Raz za týždeň si rada doprajem nejakú pleťovú masku a tie textilné som si celkovo veľmi obľúbila. Preto, keď som si aj nedávno znova objednávala vložky od TianDe, tak som si prihodila do objednávky aj túto čistiacu pleťovú masku, že si spravím domáci wellness s inou značkou ;-) 


Maska by mala čistiť povrch pleti, sťahovať póry a predchádzať vzniku akné. Taktiež sľubuje stimuláciu obnovy buniek, vyrovnanie farby pleti, normalizáciu mazových žliaz, ale aj ochranu pred stratou vlhkosti.
Trošku ma zarazilo, ako sa odporúča používať. Prvé dva týždne denne, potom 2-3 krát týždenne. Nehovorím, že by som takýmto tempom skrachovala, no neplánovala som len za mesačné používanie pleťovej masky vysoliť cca 50 € (ak by som ju teda za mesiac použila cca 19 krát). 1 kus však nie je až taký drahý, keďže tieto masky zvyknú stáť aj viac ako 3 - 4 €.

Hoci, keby som mala silné akné a bola by som zúfalá, možno by som sa na to mesačné používanie dala nahovoriť. Ja však pleťovú masku beriem skôr ako doplnkovú starostlivosť popri profi čistení pleti v salóne a bežnej dennej čistiacej pleťovej rutine. Preto toto budú skôr také prvé dojmy ako recenzia ;-)


Po rozbalení som bola trošku prekvapená konzistenciou, maska bola presiaknutá a už len pri vyberaní z obalu mi tiekla. Podarilo sa mi ju však dať na tvár. Potom som si ľahla, že ju nechám pôsobiť tých 15 - 20 minút a cca po 10 minútach som cítila, ako mi niečo tečie po krku. Myslela som si, že som paranoidná, ale to tekutina z textílie stekala pomaly dole. Našťastie nenarobila žiadnu škodu ;-) Po použití zvyšok tekutiny na pleti umyte vodou.


Napriek všetkému však maska pôsobila na moju pleť harmonicky a tie predošlé udalosti neboli žiadnou tragédiou :-) skôr to bolo komické. V ostastnom čase mám pleť značne zmiešanú - niektoré časti mastnejšie,  iné zas suché a oceňujem, že maska mi pleť mierne upravila do "normálu" a pleť bola hydratovanejšia (po jednom použití som ani neočakávala výraznejší zázrak, ale efekt sa mi celkom pozdával). Zdalo sa mi, že deň po použití akoby vytiahla na povrch to akné, ktoré by sa dralo von dlhšiu dobu. Maska sa mi celkom pozdáva. Myslím, že by celkom stačilo použiť ju raz do týždňa / raz za dva týždne na striedačku s inou maskou ;-)

2 komentáre:

  1. Mě tyhle typy masek docela vadí, jak jsou tak moc nasáklé a potom to všude teče, ale jinak vypadá dobře. Každý den bych ji asi taky nepoužívala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ešte som nemala tú česť nejakú masku vyskúšať. Tak snáď čo najskôr navštívim drogériu. :D Veľmi pekný článok. ;)

    Ann´s Life

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]