Post Page Advertisement [Top]

Priznám sa, že mesačné akcie Ziaja ma celkom bavia, no do Košíc som sa nedostala vždy tak, aby som ich stihla využiť. Odkedy je však predajňa aj v prešovskej Eperii, zavítam tam častejšie (ak už aj nie každý mesiac, aspoň každý druhý, aj podľa potreby doplnenia zásob kozmetiky doma - a v tom sa veru snažím krotiť, hoci nie vždy mi to vyjde). Marcovú akciu, počas ktorej pri nákupe nad 10 € získate sprchový balzam z línie Cupuacu som si nenechala ujsť. Celkom ma zaujímalo, čo konkrétne si mám predstaviť pod pojmom "sprchový balzam".


Na slovenskej nálepke sa pod názvom produktu dočítate, že umýva a hydratuje zároveň a je multifunkčný - vhodný na tvár, telo aj vlasy. No keď si nálepku dočítate ďalej, zistíte, že až tak celkom neumýva a je to podobný produkt ako telové mlieka do sprchy - teda pokiaľ ide o jeho použitie na telo - používa sa totiž na už umyté telo.


To však vôbec nevadí, aj tak je príliš hustý na to, aby sa dal reálne používať aj na sprchovanie ;-) Ak ste nejaký článok so zameraním na telové mlieka do sprchy na tomto blogu čítali viete, že nie som práve nadšenec týchto produktov, cielene ich nevyhľadávam a nemala som s nimi nezabudnuteľnú skúsenosť, hoci som ich veľa neskúšala. Netvrdím, že sú to zbytočné produkty, ale doteraz ma až tak neoslnili a hlavne tie, ktoré som skúšala mi tú pokožku až tak nehydratovali (a to ju nemám suchú!).


Bola som celkom zvedavá, ako to dopadne s týmto sprchovým balzamom, alebo ho nazvime rovno telovým balzamom do sprchy, bude to asi adekvátnejšie. Na moje prekvapenie mi po použití pokožku nevysušoval, ale celkom príjemne hydratoval! Samozrejme, nie je to efekt, ktorý by sa vyrovnal klasickému krémovaniu sa po sprche na vysušenú pokožku, ale keď sa ponáhľate (alebo ste jednoducho leniví ako ja niekedy / často), chcete hydratovať pokožku a nie čakať, kým vstrebe mazadlo, toto je celkom zaujímavý spôsob. Po sprche naniesť na telo, nechať pôsobiť minútku a zmyť. Utrieť a hotovo. Po týždni pravidelného používania sa efekt vyrovnal ob-dennému používaniu telových mazadiel. Stále netvrdím, že toto je produkt, ktorý si budem kupovať a nič iné používať nebudem, ale je to fajn zmena. Toto je jeden z tých produktov typu mazadlo do sprchy, ktorý celkom účinkuje.
Na tvár a na vlasy som ho nepoužila a ani neplánujem použiť, takže z tohto hľadiska ho neviem zhodnotiť.
Navyše, ak sa vám páči sladkastá vôňa línie Cupuacu, bambucké maslo, olej z para orechov a makadamiový olej v zložení, tento produkt vás minimálne zaujme. Ako darček k nákupu je to určite skvelá voľba. Netuším, koľko stojí klasicky, no ak vás oslovil, skúste ešte využiť marcovú akciu predajniach Ziaja pre Teba. Inak po ňom nemám mastnú vaňu (čítala som aj takéto názory), takže v tomto je OK.

4 komentáre:

  1. Potom si teda nedokážu představit s ním umýt vlasy. Taky mě sprchové mléka do sprchy nějak neoslnily a podobné výrobky ani nevyhledávám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Určitě by se mi líbila jeho vůni, ale jinak mě nezaujal.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mala som z tohoto radu telový peeling a voňal dokonale. Sprcháč by ma ale asi nebavil...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na vlasy sa používa pred šampónovaním do suchých vlasov. Nechá sa pôsobiť a klasicky po ňom ide šampón, atď. Krásne sa po ňom lesknú vlasy :) Jeho normálna cena je 4,89.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]