Post Page Advertisement [Top]

Máme tu nejakých fanúšikov Marveloviek? Či už ide o komiksy alebo ich filmové hrané verzie? Ja sa hlásim skôr k tým filmovým, predsa len, ženy, priznajme si, že na niektoré postavy sa prinajmenšom celkom dobre pozerá ;-) Pre pánov je však v ponuke nádherný set dostupný v e-shope parfumérií Elnino, do ktorého sa zamilujete ;-)


Set je v peknej praktickej modrej taške na zips s vyobrazením marvelovských hrdinov. Predstavujem Vám MARVEL Comics Hero.







Set obsahuje 4 výrobky pre pánov: deodorant v klasickom 150 ml balení, mini sprchový gél v 50 ml balení, pleťový krém v 50 ml balení a gél na vlasy v 75 ml balení. 




Deodorant vonia naozaj pekne! Nejako nevidím síce veľký rozdiel vo vôňach pánskych deodorantov a takmer všetky mi voňajú dobre.




Ak by bol sprcháč v 150 - 250 ml balení, boli by všetky produkty v plnej verzii a bolo by to ešte zaujímavejšie, predsa ten 50 ml je skôr na cesty.



Hydratačný pleťový krém v plnom balení vydrží chlapovi, podľa môjho názoru, celkom dlho :-) Už som toho môjho naučila krémovať sa, no aj tak má podstatne nižšiu spotrebu ako ja :-D



Gél na vlasy s mokrým efektom síce môj chlap už dlhšie nepoužil, ale vždy má nejaký v zásobe :-) Pre istotu!




Set odporúčam ako ideálny darček pre každého fanúšika Marvel hrdinov - od Spidermana, Hulka, Ironmana, Thora až po celý Avengers :-) . Či už pre manžela, brata, švagra, alebo aj otca :-) Cenovo neublíži peňaženke (do 10 €) a poteší, garantujem ;-)

4 komentáre:

  1. Komiks mi nic neříká, ale kosmetika vypadá skvěle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som sa do Marveloviek celkom "zabuchla" :-D najviac asi fandím Thorovi ;-)

      Odstrániť
  2. Tak z takého darčeka by bol syn nadšený. Ako nemá rád darčeky typu kozmetika, oblečenie, veci do školy, tak za taký sprchový gél by bol nadšený. Na budúci rok mu niečo také musím zohnať. Tento rok dostal len hrnček s Marvelom a aj ten mu urobil radosť :-) .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Syn bude mať rok, ale už mu babka nakúpila Marvel oblečenie :-D tak možno aj nám rastie doma malý fanúšik. Toto je staršia recenzia, ale verím, že podobnú sadu ešte niekde nájdete. Najčastejšie sa takéto veci objavujú okolo Vianoc.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]