Post Page Advertisement [Top]

Aj keď máte plnú skrinku, poličku, taštičky alebo jednoducho veľa kozmetiky, stále sa nájde produkt, ktorý vám chýba, alebo ktorý miniete podstatne rýchlejšie ako iné produkty. Mám problém minúť očné tiene, tie po tom (po rokoch, keď mi ich už prestane byť ľúto vyhadzujem, alebo hneď "zanova" posúvam ďalej), čo som mala problémy s očami, už až tak veľmi nepoužívam. No taký korektor si u mňa nájde miesto vždy. A nedávno som sa rozhodla zlikvidovať špongie, ktoré som dookola používala pri nanášaní mejkapu, takže si našla miesto aj jedna nová :-)


Väčšinou preferujem BB krém, no keď už občas siaham po mejkape, nenanášam ho rukou, ale buď štetcom alebo špongiou (dilemu či štetec alebo špongiu ste mohli vidieť tu). Moje najnovšie mejkapové prírastky boli od Oriflame a Dermacol - podobné typy mejkapov s pipetkami. A práve takéto mejkapy najradšej nanášam špongiou. 





Táto špongia má veľmi dobré tvarovanie - použiť môžete nielen oblú stranu a špičku, ktorá je vynikajúca na prekrytie ťažšie dostupných miest; aj plochú stranu, ktorá uľahčí kontúrovanie, alebo ňou môžete aplikovať mejkap z chrbáta ruky na tvár, ako ja ;-) Špongii naozaj nemám čo vytknúť a ak ich rady používate, momentálne ju kúpite za akciovú cenu 3,49 € na s. 64.

Korektor je snáď klasika a keď Oriflame uviedol novinku, musela som ju vyskúšať. No po predošlom korektore Catrice mám laťku nastavenú značne vysoko ;-)




Mám najsvetlejší odtieň Light Nude, dostupné sú tri odtiene (okrem môjho ešte Fair Beige a Dark Beige). Je tekutý, celkom dobre sa zapracováva a aj nanáša - či už zvolíte priamu aplikáciu na pokožku alebo ho aplikujete napr. na chrbát ruky a odtiaň špongiou/štetcom/prstom na tvár.




Ak nepotrebujete mejkap len mierne prekryť (pretože idete napr. vyniesť smeti alebo sa prejsť so psíkom), dokáže prekryť mierne nedokonalosti celkom spoľahlivo a naozaj ten efekt vydrží (určite nie 25 hodín ako sa sľubuje, pretože pokožka počas dňa reaguje a ak chceme aj spať a mať pleť v dobrom stave, mali by sme sa odlíčiť ;-)), no posledná z trojice fotiek je po 5 hodinách od aplikácie korektora a efekt tam stále je. Výrazné nedokonalosti jednoducho neprekryje, nebudeme si nič nahovárať. Mierne začervenanie a jemnejšie kruhy pod očami zvládne, výrazné kruhy alebo silné začervenanie či akné prekryje len jemne, no dá sa vrstviť, avšak stále je ten efekt slabší. Na prirodzené krytie je veľmi fajn. Nájdete v K 5 na s. 62 momentálne za akciovú cenu 3,49 € všetky odtiene. 

2 komentáre:

  1. hello,
    i'm a new follower of your blog, can you follow mine on my blog?
    http://amoriemeraviglie.blogspot.it
    thanks <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na tu houbičku jsem se včera v katalogu Oriflame dívala, ale nakonec jsem si jí neobjednala. Teď mi je to po přečtení tvé recenze celkem líto :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]