Post Page Advertisement [Top]

Kaviár v kozmetike! Ale veď nejde o žiadnu prelomovú novinku ;-) Kaviár nájdete už asi v každom kozmetickom produkte a jeho priaznivý vplyv je celkom badateľný. Dnes vám v krátkosti popíšem dva produkty - jeden už sptorebovaný a druhý v procese spotrebovávania :-) Oba s obsahom kaviáru ;-) okrem iného, samozrejme.


O spevňujúcom pleťovom sére ste už na blogu čítali a nie tak dávno sa mi podarilo spotrebovať ho až na dno. Sérum splnilo všetky moje očakávania, dokonca mám naozaj pocit, že jemne vyhladilo tie mimické vrásky :-) Určite by som tento produkt použila znova ;-)


Aktuálne doprajem kaviár skôr mojim vlasom. Zvykla som si používať vlasové sérum alebo olejček pred umytím a po umytí skôr do dĺžok a na končeky vlasov. Tento olejček je perfektný, pretože vôbec nie je mastný! Vlasy nezmasťuje a hoci som si ho párkrát naniesla aj ku korienkom pred umývaním na noc, ráno som vlasy vôbec nemala mastnejšie ako deň predtým!



Vlasy menej elektrizujú (hlavne v tomto zimnom období), sú hydratovanejšie, lesklejšie, hladké, regenerované, ale vôbec nie mastné. Okrem kondicionéra a tohto olejčeka momentálne nepoužívam nič iné na výživu a hydratáciu vlasov a som nadšená! Jeho cena je možno trošku vyššia (23 €), ale neminiete ho na jedno použitie veľa - ja dávam dve pipetky a stačia mi.Ak hľadáte zaujímavý produkt na vlasy, skúste sa obzrieť po tomto kaviárovom ;-) 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]