Post Page Advertisement [Top]

Ak občas kliknete na nejaký článok na tomto blogu venovaný vlasovej kozmetike viete, že len veľmi opatrne experimentujem so šampónmi. Často sa mi to totiž nevyplatilo a následky v podobe lupín, chrastičiek, precitlivenej a svrbiacej pokožky hlavy som musela dlhšie odstraňovať. Istý rešpekt som mala aj pred prvým vyskúšaním šampónu s obsahom hadích lipodov, no už teraz na úvod prezradím, že mám spotrebovanú viac ako polovicu balenia :-)


Sadu s hadím jedom od značky TianDe som dostala na narodeniny. Najprv som vyskúšala vlasovú masku, ktorá je určená na posilnenie vlasov.






Masku je potrebné naniesť na čisté, vlhké vlasy - ja si ich teda najskôr umyjem šampónom a masku použijem namiesto balzamu raz týždenne. Oceňujem, že stačí kratšia doba pôsobenia (2 - 3 minúty). A hoci už začínali moje vlasy znova vyzerať tak trošku miestami ako slama (ešteže mám budúci týždeň termín u kaderníčky!!!), táto maska ich celkom dobre skrotila. Sú vyživené, hydratované, neelektrizujú a dobre sa rozčesávajú. 500 ml balenie mi určite vydrží ešte dlho. 



No a potom som dala šancu aj tomuto šampónu. Prvé umytie - bez následkov, akurát mi vlasy omnoho rýchlejšie zmastneli. Povedala som si, že to nevadí a skúsim mu ešte dať šancu. Druhé umytie to isté. Približne od piateho umytia však vlasy už tak rýchlo nemastneli, akoby si zvykli na nový produkt. Po viac ako polovici balenia môžem spokojne povedať, že zatiaľ moja pokožka hlavy reaguje bez podráždenia, čo je úplne super. Vlasy po ňom navyše neelektrizujú, sú na pohľad lesklejšie a nestáva sa mi, že by sa zamotali alebo uzlili. Toto je jeden z toho malého množstva šampónov, ktoré na mojej hlave neurobili šarapatu :-)

2 komentáre:

  1. O tom jsem nikdy neslyšela, ale vypadá to dost zajímavě =)
    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyhle produkty vidím opravdu poprvé. Jsou pro mě velkou novinkou :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]