Post Page Advertisement [Top]

Asi sa dostávam do veku (a občasných stavov), keď po rôznych náplastiach siaham celkom rada. Mojimi prvými boli tie hrejivé, ktoré mi pomohli "rozchodiť" seknutý chrbát a krčnú chrbticu. Sú taktiež vynikajúce aj na krížovú oblasť. A preto, keď som minule dostala fytonáplasť, rozmýšľala som,. čo s ňou. Rada bola jasná - vyskúšaj ju na dutiny a uvidíš. A ja som vyskúšala a .... 


Fytonáplasť Jian Kang obsahuje zaujímavú kombináciu prírodných esencií a aromatických olejov a priaznivo pôsobia na fyziologický stav. Možné je používať ju na kĺby, šľachy a celkovo na pohybové ústrojenstvo. Ale používať ju na nos, resp. dutiny na zlepšenie dýchania v noci? (keďže cez deň si ju asi veľmi nedáte, teda ak nie ste marod).




Balenie obsahuje 5 kusov a náplaste sú celkom veľké - väčšie ako moja dlaň, takže si ich strihám na menšie kúsky. 
Mám chronickú nádchu, čo je celkom zaujímavá kolonka do chorobopisu, no určite nie výnimočná a v niektorých situáciách celkom nepríjemná... často pôsobím ako drogista, ktorý bez svojej sprejovej dávky nevydrží (a to si často aplikujem "iba" morskú soľ, no akonáhle mám suchú sliznicu, nachádzam sa v teple a suchu, prechádzam zmenami teplôt, v miestnosti je veľa prachu či iných alergénov, nemôžem dýchať... určite som nepopísala nič nové, v dnešnej dobe takmer bežné príznaky...). Celkom zlé to bývalo v noci hlavne v obdobiach, keď som ešte mávala aj klasickú nádchu alebo som bola prechladená.
A tak som vyskúšala... nalepiť náplasť na noc. Bolo to akoby som dýchala esenciálny aromaolejček a hoci bol ten pocit spať s náplasťou čudný a počas prvej noci som si ju mimovoľne strhla, dala som to bez liečiv! Ono to naozaj má čosi do seba. Pokračujem v používaní. Zatiaľ som si nevšimla žiadne negatívne účinky, akurát ráno je po použití koža sfarbená dožlta, čo nie je problém, keďže si ju čistím kozmetikou ;-)
5 kusové balenie týchto TianDe náplastí vychádza na 5,50 €, ale vydržia, keďže ich striháte. Maximálna odporúčaná doba aplikácie jednej náplaste je 12 hodín a odporúča sa kúru dodržiavať denne 7 - 10 dní.

3 komentáre:

  1. Zajímavé využití této náplasti, ale podstatné je, že ti pomáhá. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zajímavé, o takových náplastích jsem ještě neslyšela, ale asi mě ani natolik nezaujaly, že bych je musela nutně vyzkoušet.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hľadám rôzne spôsoby, ako si vyliečiť tú moju chronickú nádchu, a hoci sa často uchýlim k "liekom", som rada, že mi táto náplasť čiastočne pomohla a možno pomôže niekomu ďalšiemu s podobnou diagnózou

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]