Post Page Advertisement [Top]

Poznáte to, len tak si prezeráte e-shop a zrazu zistíte, že vám chýba pár dôležitostí, bez ktorých asi "neprežijete" ani sekundu (a popri tom máte plné košíky kozmetiky...). Naposledy som takto na Notino ale nepodľahla panike hneď! Objednala som si vôňu, obľúbené BB a rozmýšľala nad korektorom. Po dlhom zvažovaní to vyhrala značka Catrice


Korektor Catrice Camouflage je v balení s penovým aplikátorom. To balenie je praktické - pretože sa s ním dobre pracuje, ale aj nepraktické - pretože z neho nevydolujete celý produkt - zároveň. A ak ho aplikujete na čistý chrbát ruky a odtiaľ štetcom, prstom, hubkou a pod. rovno na dané miesto, teoreticky si viete zabezpečiť akú-takú hygienu.





Dočítate sa, že je vysoko krycí, dokonale zakryje kruhy pod očami, nedokonalosti pleti, ale aj také tetovanie. A čo by som to bola za maniačku, keby takéto slová v popise produktu neboli pre mňa tou správnou výzvou? Tetovanie síce nemám, ale je to tak trošku podobné, ako čierna linka či znamienko, nie? :-D






Znamienko zakryl spoľahlivo, s čiernou linkou mal problém a to som už teda poriadne vrstvila! Hej, viem, má to v názve, ale nekúpila som si ho pre to, aby zo mňa urobil porcelánovú bábiku s neprirodzene vyzerajúcou pleťou (pretože zväčša vrstvenie nepôsobí veľmi prirodzene).

Neviem, čo sa to v poslednom týždni porobilo s mojou pleťou, ale vyzerá ako po pubertálnom výbuchu... zrejme to bude mať čo-to dočinenia aj s mojim pobytom v nemocnici, uvidíme ;-) Každopádne okrem starostlivosti a profesionálneho ošetrenia je u mňa momentálne na mieste aj prirodzená dávka krytia.




7:00

17:00
Nemôžem povedať, že by mi prekryl každú jednu nedokonalosť, no výrazne pomohol. V tom prvom prípade som ho nanášala pod BB krém a po nanesení BB krému ešte na neželané miesta, ktoré ostali viditeľnejšie.



06:30
16:30

V tomto druhom prípade som ho nanášala už na BB krém a môžete si všimnúť, že samotné BB malo s týmto stavom akné problém a neprekrylo ho. Na kruhy pod očami som ho použila iba opatrne, bála som sa, že keď výraznejšie kryje, bude zvýrazňovať vrásky a suché miesta. Vrásky sú viditeľné až po dlhšej dobe (a je to logické, keďže je táto oblasť zapatlaná vrstvami a počas dňa sa tam koža hýbe, tak predsa produkt sa na tej koži hýbe tiež), ale očné okolie vôbec nezaťažuje a ani nevysušuje, a to je veľké pozitívum, hoci na túto oblasť by sa hodil rozjasňujúci korektor možno trošku viac, resp. kombinácia rozjasňujúceho a krycieho.

Z toho názvu som sa trošku obávala, že bude ako mejkap Cover od Dermacolu - úžasne krycí, ale zároveň aj dokonale neprirodzený a nositeľný len opatrne. Som rada, že som sa mýlila ;-)

Výsledok? Ja som naozaj spokojná. Vidíte, že na tvári ostáva aj po 10 hodinách a hoci to krytie nie je také dokonalé, ako by sa z názvu možno dalo očakávať, je primerané. Notino má v ponuke 2 odtiene - 010 (Porcellain - môj) a 005 (Light Natural). Takýto svetlý tekutý korektor je jednou z povinných vecičiek v každej, aj tej menej obsiahlej kozmetickej taštičke ;-) Kúpite za fajn cenu 4,50 €.

3 komentáre:

  1. Já mám tento korektor moc ráda, ale teď jsem si oblíbila i korektor od Essence. Jinak se mi vždycky líbí, jak dáváš takové to porovnání. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nejlepší, nejlepší a ještě se budu opakovat nejlepší korektor, jaký z drogérie a ještě v téhle cenové relaci znám!! Používám stále a ani nechci počítat, kolikáté mám balení.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem za komentáre! Teší ma, že sme sa zhodli :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]