Post Page Advertisement [Top]

Naozaj nepatrím k ľuďom, ktorí zvyknú kupovať prehnané darčeky, srdiečka dávať snáď všade a brať tento deň smrteľne vážne, pretože "veď je Valentín, tak sa aspoň na fotku tvárme, že niet zamilovanejšej dvojice ako sme my". No prečo si neurobiť radosť? Niečo nevyťažiť z tých všetkých akcií, ktorými nás firmy zaplavujú? A prečo napríklad neprejaviť trochu sebalásky a neobdarovať aspoň seba? Dnes prinášam pár tipov, ale čo je podstatnejšie, upriamujem Vašu pozornosť na skvelú súťaž, vďaka ktorej môžete vyhrať zásobu kozmetiky na celý rok!


Podstatou Valentínskej súťaže s Notino je jednoduché hlasovanie v aknete o najpríťažlivejší parfém. Pozor, platí iba do 9. 2., na zapojenie sa tak máte už iba 3 dni! Výsledky budú vyhlásené 11. 2. a ceny sú naozaj lákavé:
1. cena: balík kozmetiky na celý rok v hodnote 1 100 €
2. cena: balík kozmetiky na mesiac
3. cena: voucher v hodnote 40 €
Neváhajte! Šanca je vždy, treba sa len zapojiť a držať si palce ;-)

Prejdime k tipom na nejaké menšie alebo väčšie potešenie. Ja viem, že teraz je toho všade veľa, no niektoré ceny, resp. sady sú veľmi lákavé ;-)


Dovolila som si zahrnúť niečo, čo by potešilo mňa (a čím si možno aj sama urobím radosť :)), resp. niečo univerzálne, čím nesklamete a možno ani nezaťažíte rozpočet. Pri darčeku je praktické spoľahnúť sa na sadu, ktorá vychádza často lacnejšie ako jednotlivé produkty kupované samostatne. Značku Collistar som osobne neskúšala a produkty vyzerajú cenovo dostupné, preto ma  celkom láka. S ostatnými mám aké-také osobné skúsenosti a tieto dve vône patria medzi moje TOP :-) Okrem iného aj súvisia s láskou ;-) Moschino I love love a Kenzo Jeu d´Amour. Teda ak poznáte JEJ (a teraz nemyslím len na priateľku či manželku, ale pokojne aj sestru, maminu či kolegyňu v práci) obľúbenú značku, smelo do toho. Inak je kúpa vône trošku risk, ktorý nemusí vyjsť. 







Znova by som sa spoľahla na vhodne zvolenú sadu kozmetiky. Taktiež platí, že obľúbenou značkou nič nepokazíte, hoci aspoň ja mám ten pocit, že pánske vône sa mi páčia takmer všetky, pri dámskych to však neplatí ani zďaleka. Ak nepoužíva na holenie strojček, môžete ho potešiť zaujímavou sadou. Ak sa o svoju pleť stará, skúste mu podsunúť hydratačný pleťový krém. 






Zvyknete na Valentína kupovať nejakú pozornosť? Obdarujete aj seba? Dajte mi vedieť v komentároch! PS: Veľa šťastia vo veľkej súťaži!

1 komentár:

  1. Díky za tip na soutěž, už jsem se přihlásila. My si na Valentýna kupujeme vždy jen nějakou sladkou drobnost, nic velkého. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]