Post Page Advertisement [Top]

S mojim chlapom je to tak - čo chce, si väčšinou kúpi takmer ihneď ako povie, že to chce. Alebo si to nekúpi, pretože na to šetrí a potom si to kúpi. Alebo si to nekúpi, pretože je to nereálne. Ale väčšinu vecí má. Za tých 10 rokov som už poskúšala mnoho typov darov a hádam najviac sa mi osvedčili zážitkové. No predsa to chce aj niečo materiálne, ale využiteľné zároveň. A tak som mala pred Vianocami a meninami /keďže je Dávid/ ťažkú úlohu. Okrem novučičkej peňaženky som si povedala, že stávka na istotu je kozmetika - najmä sprcháče, deodoranty, resp. čistiace pleťové gély. A tak dostal jednu várku kozmetiky na Vianoce. Druhú várku - v tomto prípade len jeden kus tradičného českého pivného sprcháča - dostal na meniny spolu s najtradičnejším budíkom, aký som v obchode našla - znovu na želanie ;-) A áno, znovu som sa spoľahla na notino.sk, ktorý stihol dodávku mojej objednávky z 11. 12. takmer na druhý deň :-)


Bohemia Gifts & Cosmetics

O tejto značke som sa už zar na blogu zmienila pri článku s wishlistom. Značka vyzerá naozaj veľmi zaujímavo a poteší aj zloženie, no aj ceny sú priaznivé. V ponuke nájdete aj rôzne darčekové balenia, no ak nehľadáte sadu, vybrať si môžete z jednotlivých produktov. Dizajnom určite očaríte obdarovaných alebo aj seba. Inak to nebolo ani v prípade pivnej rady Pivrnec, z ktorej som sa rozhodla kúpiť sprchový gél. Vyšiel ma na 2,29 €. Obal je skutočne dokonalý a farbou taktiež pripomína pivo.



A efekt u obdarovaného? Naozaj sa potešil a asi prvýkrát po dlhšej dobe študoval etiketu, pretože neveril, že ide naozaj o pivný sprcháč ;-) Celkom dobré reakcie som čítala aj na pivný šampón na vlasy, takže viem, že toto určite nie je posledný produkt od českej značky Bohemia Gifts & Cosmetics.


Značka Old Spice je taktiež klasikou. Mne sa veľmi páči ako vonia, Dávid ju má tiež rád, tak prečo nie? Navyše mali v ponuke tohto roku celkom zaujímavé sady a na meniny ich Dávid dostal od rôznych príbuzných dohromady asi 3. no vieme, že ich zaručene využije.


Konkrétne táto - Old Spice Wolfthorn obsahuje deodorant a sprcháč s popisom "pre nočné tvory", čo moja polovička zaručene je :-) A vzhľad darčekových sád Old Spice poteší aj ženské oko ;-) /mimochodom, tá reklama v telke ma skôr odrádza od kúpy, no viem, že toto je produkt, ktorý funguje, krásne vonia a poteší, takže reklamu skôr ignorujem/.

Na každej foto ste si mohli všimnúť aj nový budík. Trošku nám trvalo, kým sme si v spálni zvykli na jeho tikot, no už sme zohratí. Zvoní tak, že aj Dávid, ktorý zo zásady vstáva na tretie zazvonenie mobilu (čo mi veľmi prekáža a budí ma stále dookola, ak náhodou vstáva skôr), pri zvonení tohto pomaly vyskočí z postele. Dúfam len, že susedia nemajú podobné šoky na ráno... predsa len, tie panelákové steny...

Aké typy darov sú u vás stávkou na istotu?

2 komentáre:

  1. S chlapmi je to ťažké. Ja nikdy neviem, čo kupovat a pre ženy viem kupit aj 10 darčekov. Toto vyzerá ako celkom zaujimavé tipy na buduci rok pod stromček :-D
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky jsem darovala kosmetiku, ale potěšil i balíček s jídlem, které běžně nekupujeme. Jo a ten budík se mi líbí, ale asi bych si už na to tikání nezvykla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]