Post Page Advertisement [Top]

Selfie kolekcia od Dermacolu je celkom dobrý nápad. Mejkap ma prekvapivo nadchol (prekvapivo, keďže po mejkapoch siaham v poslednej dobe naozaj minimálne), a tak som bola celkom zvedavá, čo môžem čakať od riasenky. Už na úvod však prezradím, že oceňujem to menšie 6 ml balenie, ktoré mi celkom stačí a je dokonale vhodné na cesty či do kozmetickej taštičky v kabelke.


Z obalu sa dozviete všetko podstatné. Riasenka sľubuje dlhé mihalničky s efektom umelých rias vďaka hi-tech kefke - teda technologicky pokročilej kefke. Tá kefka je celkom prijateľná. Má krátke husté štetinky a spoľahlivo nalíči horné aj spodné mihalničky bez otláčania na viečko. Presne s takýmto typom sa mi pracuje dobre.



A čo efekt na mihalniciach? Nanášanie je rýchle a vhodné aj na ranný zhon do práce. Priznám sa, stalo sa mi to tento týždeň, líčila som sa CESTOU do práce - peši pomocou selfie kamery v mobile. Dopadlo to celkom fajn :-) Riasenka sa neotláča ani na vrchné viečko a počas dňa neopadáva.

 



Riasenka skutočne riasy poriadne predĺži a dodá aj objem. Je potrebné dať si však pozor pri vrstvení. Môže sa totiž celkom ľahko stať, že to s vrstvami preženiete a riasy budete mať polepené. 1-2 vrstvy sú vhodné akurát. Za mňa s touto riasenkou celkom spokojnosť, ako s väčšinou Dermacol riaseniek. Neodpadla som z nej síce, ale nie je ani zlá a skutočnosť, že sa na ňu spolieham takmer každý deň už nejaký ten týždeň vkuse tiež o niečom hovorí ;-) Odličuje sa bez problému - či už micelárkou, gélovým odličovačom Oriflame alebo tekutým Kamilla - to je to, čo používam akutálne. Oči z nej nebolia, neštípu.
Riasenku kúpite v cene okolo 6 €, no verím, že ju v rôznych predajniach nájdete aj v akcii, resp. viete využiť kupóny či zľavy tej-ktorej siete predajní ;-)

2 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]