Post Page Advertisement [Top]

Určite ste už počuli o produktoch z buhlarskej ruže. Ružová voda je snáď najznámejším pleťovým kozmetickým produktom, o ktorom sa v súvislosti s ružou dočítate, sama som mala jednu od Dulcie. V ponuke je však viac produktov a ja som sa tentokrát vďaka Bioruža.sk zamerala na telovku - sprcháče a parfum. 


Luxusný parfum s ružovým olejom








Poznáte ten pocit, keď ovoniavate kyticu ruží (alebo pokojne aj jednu ružičku) a cítite tú intenzívnu vôňu? Presne takto vonia tento parfum. Mal by byť antialergický a neobsahuje parabény. Tá vôňa je naozaj dokonalá, trvácna a súhlasím s popisom - "neostane nepovšimnutá". Pozerala som na ňu najprv v e-shope tak všelijako (najmä tá nálepka "luxury parfum" sa mi nepáčila už naživo), ale dostala ma na prvé ovoňanie ;-) A stále ma drží. Niektoré vône (áno, aj parfumy) mi dráždili nos alebo nevydržali a okolo obeda som ich už necítila ani na oblečení, nie to ešte na pokožke. Tento patrí k lepším, ktoré som vyskúšala. 50 ml kúpite v cene do 15 €.








Tento sprcháč príjemne dopĺňa parfum. Je príjemne krémový a vonia krásne po ružiach - presne ako parfum. Neobsahuje parabény ani agresívne konzervačné látky a je jemný k pokožke. Na obale sa znova dočítate, že je antialergický. Nevysušuje pokožku, dokonca ju aj jemnučko hydratuje, suchej pokožke však táto hydratácia stačiť nebude (musíte siahnuť aj po nejakom mazadle). 230 ml kúpite za 4,30 €.





V ružovom oddelení nájdete aj niečo pre pánov - napr. tento šampón 2v1. Podobné 2 či viac v 1 šampóny môj manžel však stále používa iba na sprchovanie (keďže na vlasy a pleť má samostatné produkty). Vonia naozaj príjemne - akoby mixík ruží s niečím sviežim ako čaj alebo slabší energy drink. Pokožku umýva spoľahlivo a nevysušuje ju. 330 ml kúpite za 3,72 €

Produkty z bio bulharskej ruže na mňa urobili celkom dojem a pri parfume som si istá, že nie je môj posledný ;-)

3 komentáre:

  1. Ten parfém by nebol nič pre mňa. Moc ma také intenzívne vône nelákajú, ale určite by som vyskúšala sprchový gél. ♥

    Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já měla ten sprchový gel a byla jsem taky spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mam sprchac, damsky (ruzova verzia panskeho) a je super, krasne vonia. A za mna mozem odporucat aj pletove kremy s ruzovou vodou, plet bola po pouziti jemna, len ta vona moze po case zacat zacat vadit

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]