Post Page Advertisement [Top]

Nielen vek, ale aj stres, životospráva a mnohé iné faktory ovplyvňujú vzhľad pleti. A keď už máte ráno vačiská pod očami /napriek 6 hodinám spánku/, blížite sa ku 30-tke a vrásky okolo očí /a nielen tam/ už nie sú len mimické, začínate čím ďalej tým viac /možno podvedome, možno plne vedome/ rozmýšľať nad jemne spevňujúcou kozmetikou. So značkou Diet Esthetic mám zatiaľ len dobré skúsenosti, a tak som sa rozhodla vyskúšať aj toto kaviárové pleťové sérum.




Sérum, ktoré mi zaslali z Elixi.sk, je zabalené v papierovej škatuľke, ktorá bola obalená vo fólii s nálepkou a slovenským popisom. Zo škatuľky sa okrem zloženia dozviete aj, že produkt nie je testovaný na zvieratách, neobsahuje parabény či minerálne oleje a pochádza zo Španielska.







Toto sérum má naozaj jemnučkú konzistenciu a takmer okamžite sa vpíja do pokožky. Používam ho pravidelne ráno pod BB krém a neviem si ho vynachváliť. Krémy sa väčšinou s BB-čkom /a hlavne tým ázijským/ neznesú, ale také sérum je ako podklad dokonalé.
Obsahuje všetko, čo by malo prospievať spevneniu pleti a vyplneniu jemnučkých vrások - kaviár, kyselinu hyalurónovú, aloe vera, vitamíny, esenciálne aminokyseliny a mnoho iného. 
Ďalším pozitívom pre mňa je, že už po takmer spotrebovanom balení som sa nestretla s tým, aby mi produkt spôsobil nejakú "neplechu" na tvári - žiadne začervenanie či iná negatívna reakcia a to dokonca ani v okolí očí. Pleť pôsobí sviežo a pevne. 
Nepôsobí ani lepivo a dokonca pleť hydratuje a regeneruje - čo som vnímala hlavne v súvislosti s trošku rýchlejšou dobou liečenia prípadného akné. Hydratácia suchšej pleti postačovať nebude, pre potreby mojej zmiešanej však stačí akurát. Pokiaľ ide o vrásky - tak sa mi zdá, že na čele je to lepšie, tie mimické iba trošilinku na fotke nebadateľne zjemnilo, no ani som nečakala výrazné zázraky ;-) 
Som však rada, že som natrafila na ďalší produkt značky Diet Esthetic, ktorý mi sedí! Jeho cena je tiež celkom fajn vzhľadom na zloženie - za 30 ml sérum zaplatíte momentálne v akcii menej ako 11 €

2 komentáre:

  1. Sérum vypadá dobře. Z téhle kaviárové řady jsem měla krém a byla jsem taky celkem spokojená. Akorát ta hydratace byla trochu slabší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. This product looks interesting! Nice post!! Your blog is interesting!!
    I follow you. Mind following back?

    http://asweetwoorld.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]