Post Page Advertisement [Top]

Líniu Prírodná oliva od Ziaja mám celkom rada. Asi najviac mi učaroval sprchový olej, toho sa pomaly neviem nabažiť. No aj ostatné produkty sú fajn, taká micelárka príjemne prekvapila. Dnes sa pozrieme na trio mazadiel - konkrétne telové masielko, krém na ruky a masku na ruky a nechty. Pretože starostlivosť o pokožku je naozaj dôležitá.


Ziaja je svojimi telovými masielkami veľmi známa a poväčšine som čítala na tento produkt samé chvály. Vyskúšala som viacero variantov - od Kozieho mlieka, cez Pomarančové či Kakaové, a tak som bola veľmi zvedavá aj na toto Olivové.





Masielko veruže nesklamalo! Aj keď oveľa príjemnejšiu vôňu pre mňa má čokoláda alebo pomaranč, ani toto nie je zlé, také sviežejšie. Stará sa o mňa naozaj vzorne, a keďže pokožku tela nemám suchú, stačí mi, ak ho použijem tak 3x týždenne. Regeneruje, hydratuje a zanecháva ju pružnú a jemnú. A čo naozaj oceňujem je, že nelepí a celkom rýchlo sa vstrebáva. Ďalšie skvelé telové maslo od Ziaja!


Keďže mám suchšie ruky, dosť si potrpím na pravidelné krémovanie, ale nestačí mi hocijaký krém. Potrebujem poriadnu výživu a hydratáciu, nič ľahké.





Aj po mesiaci skúšania a po tom, čo som mu opätovne dávala šancu ma tento krém na ruky nepresvedčil. Zdá sa mi trošku redší a málo hydratačný, efekt pre moje ruky takmer žiaden. Úplnym opakom je však maska, ktorá je poriadne hustá a tým, že je odporúčané používať ju 1-2 x týždenne v hrubej vrstve, nechať pôsobiť 15 minút a následne zvyšok produktu vmasírovať do pokožky ju hydratuje a regeneruje naozaj poriadne. Z tejto dvojice teda pre mňa krém nie, ale maska má veľké áno! :-) 

Skúšali ste niektoré z týchto olivových mazadiel? :-)

4 komentáre:

  1. Skusala som krem na ruky a mala som rovnaky pocit, pre mna malo hydratacny a niekedy som mala pocit, ze uz o 5 minut som mala zasa raz suche ruky, no aspon som ho spotrebobala, inak som mala len odlicovac z tejto rady a ten mi nesadol uz vobec 😏

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. očný odličovač? s tým som si až tak celkom neporozumela ani ja, dosť ma z neho rezalo v očiach

      Odstrániť
    2. Aj mna rezal a taktiez som mala pocit, ze sa musis cela zodrat, aby to s nim ako tak slo 😑

      Odstrániť
  2. Olivovou řadu jsem ještě nezkoušela, ale jak nemám ráda olivy, tak v kosmetice tuto vůni úplně zbožňuju. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]