Post Page Advertisement [Top]

Mala som obdobie, keď som najmä na umývanie rúk preferovala tekuté mydlo a po tuhom som ani nepozrela. Neviem to zdôvodniť. No postupom času, keď sa v kozmetickej sfére sprírodnievalo moju pozornosť pritiahli práve tuhé mydielka. Najrôznejších tvarov, vôní, zložení, pôsobenia na pokožku. Určite mi dáte zapravdu, že niektoré sú také nádherné, že je priam škoda použiť ich. Momentálne sú pri našom umývadle aj tuhé aj tekuté mydlo. To tekuté preferuje manžel, po tuhom zas siaham ja. A aby mi nebolo málo, Majka zo Sirael ma zásobila dvoma nádhernými kúskami.















Obidve mydielka sú veľmi príjemné a jemnučké. Levanduľové vonia naozaj príjemne uvoľňujúco, levanduľovo ;-) Bambucké maslo nemá výraznú vôňu. Pokožku nevysušujú, ale naopak, hydratujú (hoci tí z vás, ktorých trápi extrémne suchá pokožka táto hydratácia ani zďaleka nebude stačiť, pozitívom je, že pokožku nevysušuje). V ponuke je, samozrejme, oveľa viac variantov ;-) Stačí si len vybrať.
Môj návrat ku klasickým tuhým mydlám venujem predovšetkým tým prírodným variantom a som nadmieru spokojná. 
Ich cena je okolo 3 €. Ak by ste však chceli mať so zľavou nielen tieto mydielka, ale aj už recenzované bylinkové maste Topvet či pomocný Panthenol, tak ako aj mnohé iné produkty, stačí sa bezplatne a nezáväzne zaregistrovať. Verím, že tak ako mne pomohla Majka s výberom produktov, poradí rada aj Vám ;-)

4 komentáre:

  1. Já teda používám jen tekutá mýdla, ale ani tuhé - pokud má fajn složení určitě není na škodu. Víc se mi líbí to samotné bambucké máslo.. u toho prvního bych asi nesnesla tu levandulí :D

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuhé mýdla mám taky ráda a tyto přírodní jsou super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuhe mydla pouzivam nie len na ruky ale poslednu dobu aj na telo, pretoze som na internate vzdy zabudala v sprche hubku na umyvanie tak presla som na tuto alternativu a je to velmi prakticke :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ďakujem za komentáre! :-) Ja ho tiež občas použijem aj v sprche ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]