Post Page Advertisement [Top]

Priznám sa, že som fanúšik jemne trblietavých telových mazadiel - väčšinou vo forme telových mliek, najmä v letných mesiacoch, keď príjemen zvýraznia opálenú pokožku, ale aj na nejakú udalosť, na ktorej chcete, aby vaša pokožka zažiarila. Či už ide o blížiacu sa plesovú sezónu alebo karneval, alebo sa takto môžete naladiť na blížiace sa Vianoce ;-), všetko, samozrejme, záleží aj na množstve použitých trblietok. 



Telové mliečko Glamour od Dermacolu sa nachádza v zlatistom balení s klasickým uzatváraním, ktoré vydrží aj menšie nárazy a trhanie. Na prvý pohľad ide o obyčajné telové mlieko, trblietky vidno pri bližšom prezretí produktu, resp. až po jeho vsiaknutí do pokožky.




Ak nanesiete optimálnu vrstvu, trblietky sú, podľa mňa, celkom prijateľné. Nejde o trblietky v tradičnom slova zmysle, ale malilinké zlatisté čiastočky, ktoré dodajú pokožke žiarivý nádych. 




Ako môžete vidieť na videjku, trblietanie naozaj nie je extrémne výrazné a záleží na uhle svetla. A tak tí z vás, ktorým takéto jemné trbliče nevadia toto mliečko určite ocenia. Zároveň sľubuje regeneráciu a výživu pokožky, čo však subjektívne nemôžem potvrdiť. Doteraz som ho nepoužila viac ako dvakrát po sebe. Predsa len, nie vždy chcete mať trblietavý vzhľad. 
Trblietky sa otláčajú na oblečenie a celkovo ich trvácnosť nie je nijako výnimočná. Jeden večer, počas ktorého chcete nechať vašu pokožku zažiariť vydržia bez problému, sprcha ich zmyje takmer automaticky. 
Pokožku mlieko hydratuje a celkom rýchlo sa vsakuje. Ak máte radi sladšie vône, poteší vás, cítim z neho nádych kakaa a možno aj trošku karamelizovaných mandlí. 
Za 200 ml balenie zaplatíte na oficiálnej stránke 4,99 €, no určite je možné natrafiť na rôzne akcie ;-)

1 komentár:

  1. Tělové mléko vypadá docela fajn. Malé třpytky mi vůbec nevadí. Právě naopak, přijde mi pak pokožka krásnější.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]