Post Page Advertisement [Top]

Balea je známa svojimi limitkami, ktoré majú nielen príťažlivé obaly, ale poväčšine aj dokonalú vôňu, výborný účinok a viac než priaznivú cenu. Inak to nie je ani v prípade tohto telového mlieka a verte mi, nie som práve nadšenec "mazania", no s týmto mliekom si natieranie tela doslova vychutnávam.


Na obale je síce ľalia a malinky, no celkovým farebným ladením sa mi zdá tak celkom dobre tematicky ladený na to prechodné obdobie jeseň/zima.




Telové mliečko je skutočne jemnučké, ľahučké a vláčne, vďaka čomu sa na pokožke dobre rozotiera a rýchlo vstrebáva. Povedali by ste si, že čo je jemné alebo ľahké, je len slabo hydratačné? No, suchej pokožke stačiť nebude, ale tej mojej normálnej so sklonom k suchším miestam (najmä oblasť lakťov a kolien) dokonale vyhovuje. Páči sa mi, že nemusím čakať nakrémovaná, aby som si nezamastila oblečenie. Oceňujem, že je to celé rýchle. Chválim akurátnu hydratáciu. A milujem tú vôňu, hoci to nebola láska na prvé použitie, zvykli sme si na seba pomerne rýchlo. Mierne sladké spojenie sviežich malín a voňavej ľalie.... Ak nájdem z tejto limitky v DM aj sprcháč, bude určite môj :-)

2 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]