Post Page Advertisement [Top]

Panthenol je všeobecne známy pre svoje pozitívne účinky na kožu. A hoci po ňom siaham výrazne častejšie v lete, svoje miesto si v mojej domácnosti nájde celoročne. Či už ide o rôzne kožné prejavy alebo nehody (v mojom prípade celkom časté, ja som ten šikovný typ), panthenol je po ruke a účinkuje.

Panthenolová pena od českej firmy Topvet je zabalená v papierovej škatuľke, z ktorej sa dozviete všetky podstatné informácie.





Panthenolová pena pomáha pri starostlivosti o spálenú, zapálenú, podráždenú, popraskanú a poranenú pokožku. V lete ho používam najmä po opaľovaní, takmer ihneď a účinne upokojí pokožku.





Či už ma poštípal hmyz alebo som mala prejavy akné či iného podráždenia pokožky na tele, siahla som po tejto pene. Dokonca aj včera, keď mi pri varení začal prskať olej a nestihla som stiahnuť ruku. Okamžite mi navrela červená koža a začali sa tvoriť pľuzgieriky. Veľkosť zasiahnutej plochy v kruhu s priemerom cca 7 cm. Po schladení som ihneď aplikovala túto penu do večera niekoľkokrát. Na druhý deň (= dnes) mi na ruke ostal len malý náznak pľuzgierika. 
Pena pokožku upokojila a celkom rýchlo regenerovala vo všetkých prípadoch. Aplikácia je úplne jednoduchá. Nádobkou je potrebné jemne potriasť a potom stlačiť aplikátor. Pena sa pri kontakte s pokožkou celkom rýchlo topí a mení na vodnatú konzistenciu, tým ju dokážete jednoducho a rýchlo rozotrieť. Úžasne rýchlo sa vpíja do pokožky.
Áno, toto je ďalší z produktov, ktoré sa oplatí mať doma celoročne a využije ich zaručene každý člen domácnosti ;-) A ak aj momentálne nemáte žiadne zranenie či podráždenie pokožky, je možné používať ju aj ako doplnkovú starostlivosť o zdravú pokožku.
V ponuke nie je len táto 200 ml pena, ale aj mlieko, masť, krém a masť pre dojčatá.
Viac informácií sa dozviete na fanpage Sirael :-) 
Jej cena je približne 5 €. Ak by ste ju však chceli mať so zľavou, tak ako aj mnohé iné produkty, či už Topvet alebo iných firiem, stačí sa bezplatne a nezáväzne zaregistrovať. Verím, že tak ako mne pomohla Majka s výberom produktov, tak aj Vám poradí ;-)

2 komentáre:

  1. Panthenol som pouzivala vyhradne v lete, vobec ma nenapadlo, ze by mohol ucinkovat aj na nieco ine ako spalenu pokozku slnkom, ale je pravda, ze ani nikdy som si neprecitala naco sa pouziva na obale ☺️ takze opat som sa dozvedela nieco nove 😊

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]