Post Page Advertisement [Top]

Olivová línia od Ziaja je pomerne obľúbená, aspoň čo čítam recenzie a počúvam rôzne názory. Z tejto kolekcie je mojim bezpodmienečne najobľúbenejším produktom čistiaci olej, ktorý používam na sprchovanie. Je dokonalý :-) No Ziaja mi dala možnosť vyskúšať z olivovej línie aj iné produkty a ja som bez váhania siahla po tých, s ktorými nemám skúsenosť :-) Predstavujem vám olivový balzam na pery.

Ja som tak trošku balzamový maniak. Totiž všade, kde sa pohybujem, mám nejaký balzam na pery = takmer v každej kabelke, v šuplíkoch a, samozrejme, aj v práci. Niežeby som bez nich nemohla žiť, ale neviem znieť pocit suchých pier. Chvíľu sa to dá, ale dlhšie mi to veľmi vadí.

Vedela som, že Ziaja má v ponuke aj balzamy na pery, no vždy som bola dobre zásobená a nepotrebovala som nový (pretože by dlho nevydržal v nepoužitom stave). Okrem tohto olivového nájdete aj čokoládový, pomarančový a kokosový, takže už záleží len na vašich preferenciách, ktorý si vyberiete ;-)

Balzam sa nachádza v papierovej škatuľke, na ktorej je uvedený aj slovenský popis a taktiež zloženie a dátum spotreby.




Samotný balzam je v tube, čo je asi najpraktickejšia forma balzamov - nemusíte doňho pchať prsty, aby ste si ho naniesli a taktiež nehrozí, že sa vám zlomí ako v prípade tyčinky.






Balzam príjemne ošetruje pokožku. Nie je lepivý a pery premasťuje tak akurát. Sfarbenie je jemne dozelena, ale fakt jemnučko. Vonia veľmi podobne ako môj milovaný sprchový olej z tej istej kolekcie. 10 ml balenie vydrží pri priemernom používaní dosť dlho (hlavne ľuďom ako ja, keď nikdy nepoužívam len jeden balzam súčasne). Pocit hydratácie na perách drží kým sa nenajete alebo nanepijete, resp. také 2 hodinky dá bez problému. Za cenu 2,18 € ide, myslím, o celkom dobrý produkt, na prvý pohľad možno ničím výnimočný klasický balzam zblízka očarí vôňou typickou pre olivovú líniu. Zatiaľ som nezbadala žiadne negatívne účinky a celkovo mám s touto líniou pomerne dobré skúsenosti. Môžete využiť aj aktuálnu októbrovú predajnú akciu, v rámci ktorej získate tretí, najlacnejší produkt z línie Olive Leaf zadarmo ;-) 

2 komentáre:

  1. Ja som v lekárni uvidela Kosmín na pery a som spokojná :D Tiež je v takejto tube a ráno ked´ sa zobudím sú moje pery vláčne a vyživené :D :D Čo viac si od balzamu priať :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]