Post Page Advertisement [Top]

S touto značkou kozmetiky som sa zoznámila v júli na mojom prvom čistení pleti ultrazvukom v salóne Estém v Prešove, kam som sa objednala po odporúčaní príbuzných a známych. A som taká spokojná, že som sa tam rozhodla chodiť pravidelne (budúci týždeň ma čaká ďalšia návšteva). Už prvé ošetrenie pleti urobilo poznateľný rozdiel a na tom druhom som sa rozhodla, že si nechám poradiť pleťovku. Vedela som, že sa mi z tej sumy trošku zakrútia oči, no na druhej strane som zistila, že mojej pleti táto kombinácia vyhovuje, tak prečo nie. A aj tak by som tie peniaze bola minula na nejakú somarinu, tak radšej pleťovka ako napr. pizza po večeroch. A tak v poslednej dobe večeriam prevažne čaj (čo, priznajme si, vôbec nie je na škodu v mojom prípade) :-D ale nie je to výsledok šetrenia ;-) No už som príliš odbočila, vráťme sa teda k Gisele.


Všetky produkty boli zabalené v škatuľkách s popisom a dostala som aj vzorku matujúceho pleťového séra, ktorú používam z času na čas a mám ju otvorenú už vyše mesiaca a pol (a stále je v nej asi polovica produktu). Zo salónu som odchádzala s takouto krásnou taštičkou.


Gisele Delorme, to je prelomový koncept personalizovaného ošetrenia (nielen) tváre, ktorý bol vyvíjaný viac ako 35 rokov. Zloženie produktov umožňuje ich miešanie a produkty sú šité na mieru po analýze pleti.

Ako postupujem pri čistení pleti? Najprv sa dôkladne odlíčim micelárkou, ktorú mám momentálne po ruke / resp. ráno sa neodličujem, rovno začínam s čistením pleti.

Opláchnem si tvár a potom použijem čistiaci gél.






Malé množstvo nanesiem do rúk a spením. Až potom nanášam na tvár a krúživými pohybmi od stredu do strán ju čistím. Gél nemá žiadnu vôňu, nedráždi pleť a ani v tých suchších častiach tváre nespôsobuje šupinatenie. Jednoducho sme si zatiaľ (po 2 mesiacoch) dokonale sadli. Tým, že ho používam naozaj máličko - asi veľkosť hrášku dvakrát denne (ráno a večer) som za tie 2 mesiace minula asi 1/3 balenia. 

Po umytí si pleť vysuším a pokračujem pleťovou vodou. Znova používam iba menšie množstvo, no, samozrejme, míňa sa podstatne rýchlejšie ako gél a pri ďalšej návšteve salónu si budem musieť dokúpiť zásoby.







Pleťová voda nemá výraznú vôňu, nelepí, neštípe, nedráždi, pleť je po jej použití príjemne svieža a upokojená.

Raz za týždeň svojej pleti doprajem aj píling. Zabudnite však na pílingy s guľočkami, zrniečkami či podobnými drapľavými zložkami. Tento je bioaktívny a vôbec nemáte pocit, že si pílingujete tvár.






Podľa návodu nanesiem na čistú pleť hrubšiu vrstvu (ale zas nie až omietku - taký priemerný štandard) a nechám pôsobiť približne 5 minút. Potom oplachujem, resp. používam vatové tampóny namočené v studenej vode, ktorými píling z tváre zmývam. Príjemne prečistí a osvieži, no znova nepodráždi, nevysuší pleť.

A čo tá malá vzorka matujúceho séra?




Sérum je výborné pre mastnú pokožku. Na mojej zmiešanej pri občasnom použití (aj ob-deň) pôsobí fajn, pri každodennom používaní (a to stačil týždeň) som už mala suchú pleť. No celkom dobre si rozumie s BB krémom Missha Perfect Cover, ktorý je mastnejší a tak nevytvorí až taký lesklý film na pleti, na ktorej je tento matný podklad. Oceňuujem, že aj táto vzorka má balenie s pipetkou.

Aktuálny stav produktov po cca dvoch mesiacoch pravidelného používana:


To však nie je to najdôležitejšie. Táto sada mojej pleti skutočne funguje. Už sama som po prvom mesiaci videla, že je čistejšia. Netvrdím, že mi zmizlo akné, to nie. Ale aj keď sa objaví, nemá už taký priebeh a výskyt ako pred Gisele. Aj samotná kozmetička skonštatovala, že je to lepšie a na treťom čistení v septembri som bola cca o 15 minút kratšie v porovnaní s prvým v júli. Pleť je vyrovnaná, čo si dokonca minule všimli aj chlapi, konkrétne môj manžel (M) a brat (B). Útržky z debaty, pri ktorej kritizovali akné a prehnané "mejkapovanie":
B: to máš mejkap?
M: nemá, pozri, má taký čistý ksicht.
 

A na to obaja uznanlivo prikývli. Nestihla som ani odpovedať, len sme sa všetky prítomné ženy zasmiali :-) A fakt som mejkap nemala, keďže sme v ten deň ešte boli 1,5 hodiny hrať bedminton a tam som sa poriadne spotila. Keď už si chlapi všimnú a OKOMENTUJÚ stav pleti, asi to fakt stojí za to :-)

Z tejto trojky bol najdrahší píling (cez 30 €), najlacnejšia pleťová voda (okolo 20 €). Určite plánujem s Gisele pokračovať aj naďalej, predsa len 2 mesiace nie sú prevratná doba, no napriek tomu zatiaľ veľká spokojnosť.

7 komentárov:

  1. O tejto značke som doteraz vôbec nepočula, no vyzerá skvelo! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Komentáře chlapů mě fakt pobavily! To už opravdu muselo stát za to! :-D
    O značce slyším poprvé a ještě jsem se s ní nikde nesetkala :-)
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Než som začala chodiť do tohto salónu, ani ja som značku Gisele Delorme nepoznala. Tento krok však neľutujem. Značka sa tuším ani nedá kúpiť inak ako v partnerských salónoch. Moja pleť je zatiaľ presvedčená. Som zvedavá, ako bude reagovať po dlhšej dobe ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. GISELE DELORME JE PROSTE TOP KOZMETIKA A PRETO JU MAME AJ U NÁS V SALÓNE A MOŽETE SI JU ZAKÚPIŤ AJ NA NAŠOM ESHOPE.....http://www.kozmetikahella.sk/eshop/kategorie/gisele-delorme/cistice-exfoliatory-gisele-delorme/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som tiez spokojna pouzivatelka gd. Najviac ma oslovili sera. Hlavne hydratacne jedze som citliva sucha plet. Raz za tyzden pouzijem pod krem a netvoria sa ziadne supinky. Nic. Celkovo aj ocny krem a krem na tvar su super a vsetky vyrobky co som si u kozmeticky Hella objednala. Odporucam aj celkove cistenie kozmetikou v salone

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite aj ja odporúčam :-) Od minulého víkendu mám doma aj pleťové sérum, ešte som ho však nestihla použiť.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]