Post Page Advertisement [Top]

Odkedy si pamätám môj drahý používal na čistenie pleti gél Garnier Pure. Netvrdím, že je zlý, veď som ho svojho času (v puberte) používala nadšene aj ja. No vždy, keď som sa ho pýtala na to, či nechce vyskúšať niečo iné povedal NIE, a to som mu ponúkala všetky možné aj nemožné značky a, samozrejme, aj produkty, ktoré som sama používala. Garnier Pure kupoval vždy do zásoby aspoň 2 - 3 balenia. Jeden mal rozpoužívaný doma, druhý u rodičov a ďalšie v zálohe. Keby niečo... keby už tento produkt prestali vyrábať alebo ho minie a bude beznádejne vypredaný, aelbu bude štátny sviatok a nebude si môcť umyť tvár (toto už trošku preháňam ;-)). Až kým.... nenastala situácia, že sme to neustriehli. Nemal žiaden gél v zásobe a už mal svoj Garnier na minime. Dostala som pokyn, aby som mu na druhý deň minimálne jeden v drogérii kúpila. S malou dušičkou som sa ho opýtala: "A nechceš vyskúšať Dermacol? Poslali mi čistiaci pleťový gél a ja momentálne používam tie, čo som si kúpila v salóne." A on povedal ÁNO. Na chvíľku som sa cítila ako pred 3 rokmi pri oltári a potom som sa vrátila do reality a uvedomila si, že sa s manželom rozprávam o kozmetike a on, ktorý má rád svoje stereotypy, urobil zmenu. Špekulácie nad tým, prečo robil zmenu, som potlačila :-D





Ako vidíte na foto, trošku sa updatoval. Stále však používa len ten jeden pleťový krém od Green Energy Organics a ešte jeden neotvorený má v zásobe ;-) Najväčšou novinkou je strojček BaBylissMEN, ktorý síce chlpy nevysáva, ale drahý si ho veľmi chváli. Vraj stál za tú sumu (okolo 150 €) - a to je celkom šetrný typ.

Čistiaci pleťový gél je v tube. Zaujímavosťou a teda aj prednosťou je funckia mikroperličiek, ktoré však nie sú klasické umelé guličky, ale mäkké aktívne čiastočky, ktoré tvár neškriabu (hej, raz som ho na sebe vyskúšala :-)).







Manžel si tento čistiaci gél veľmi chváli, už po druhom použití povedal, že je to super a že koľko to stojí v drogérii, že si nabudúce kúpi. Trošku mu však trvalo, resp. dá sa povedať, že si ešte nezvykol na pílingové čiastočky. Ono to však nie je klasický píling, pleť vôbec nedráždi. Jednoducho to iba nie je hladký gél, na aký bol doteraz zvyknutý.
Je určený na normálnu a zmiešanú pleť, no odporučila by som ho skôr na mastnú, resp. zmiešanú pleť, pretože má tendenciu vysušovať (vďaka obsahu čajovníka, ktorý zároveň napomáha hojeniu/vysušovaniu akné). Pokojne ho používajte každý deň, avšak po ňom doprajte pleti hydratáciu v podobe krému. Pokožku však rozhodne nedráždi. Je možné používať ho ako doplnkové čistenie vo forme gommage (inak pílingu) raz- dvakrát týždenne. Kúpite za 3,49 € na oficiálnom e-shope Dermacolu.
Manžel túto zmenu neľutuje, aj keď mám taký pocit, že podvedome stále sníva o tom svojom stereotype a ja len čakám, kedy sa nám v kúpeľni znova objaví niekoľko balení Garnier Pure. A možno nie, možno ma prekvapí :-D Jasné, to, akú kozmetiku používa nie je najdôležitejšia vec vo vzťahu. Teší ma však, že sa dal nahovoriť aj na niečo iné.

2 komentáre:

  1. Skvele ze sa dal nahovorit na zmenu :) Som zvedava ako to dopadne :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zatiaľ je spokojný, aj keď stále si nevie poriadne zvyknúť na ten jemný pílingový efekt :-D

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]