Post Page Advertisement [Top]

O značke Moje ste už na blogu čítali viackrát a, verte mi, ešte o nej budete počuť nielen z tohto blogu. Naozaj totiž patrí do kategórie lacné a dobré. Mám rada čierne očné linky a s tými tekutými sa mi pracuje najlepšie a najrýchlejšie. Ak majú dobrý štetček, výraznú farbu a skvelú výdrž. A tieto podmienky presne linky od Moje spĺňajú.


Možno som na úvod prezradila viac ako zvyčajne. Tieto linky ma však naozaj očarili. Aj keď sa mi štetček najprv zdal príliš tenký, dokážem s nimi pracovať a neurobiť si linku nechcene príliš hrubú. Ideálne na ranné zhony v líčení.




Možno ste si všimli, že aplikátor je už tak trošku prasknutý. Linku mám totiž trošku dlhšie (ale ešte nie je "za zenitom") a raz som ju zatvárala silnejšie ako bolo potrebné a praskol. Na jej funčkosti to však vôbec neubralo.




Ten efekt však skutočne nemá chybu. Nepoužila som žiaden podklad, ktorý by držal tiene (Cosmetika) a linku. Krásna čierna aj po celom dni. S týmto štetčekom si naozaj aj ja - ktorej sa jednoducho a ľahko šmykne ruka a zrazu vidím neestetickú hrubú čiaru na hornom viečku - dokážem vykresliť normálnu linku aj v rannom zhone. Vďaka čiernej linke vyzerajú mihalnice opticky hustejšie a tento efekt sa mi páči. Dokonca mám pocit, že to balenie je nekonečné a aj napriek častému otváraniu neschne.
Tekutá očná linka od Moje za 3,19 € je ďalší z produktov, ktoré nestoja veľa, ale stoja za to ;-)

4 komentáre:

  1. Ja osobne si linky viem namalovat iba hrotom, stetcekom si nikdy neviem spravit ten chvostik alebo celkovo rovnu ciaru :) inak mam znacku Moje velmi rada O:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja si zasa väčšinou maľujem linky hranou/bokom štetčeka, ale pekný chvostík mi robí problémy

      Odstrániť
  2. Linky si nemaluji, ale pár jsem jich vyzkoušela a nejvíc mi vyhovovaly linky od Astoru :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]