Post Page Advertisement [Top]

Neberte, prosím, názov príspevku zle. Veľmi rada nakupujem v spoločnosti. S mamkou, sestrou, kamarátkou, manželom, bratom, otcom, v podstate s každým mne blízkym človekom. No v živote ženy sú chvíle, keď sa jednoducho chce vyventilovať a odreagovať tak, že si prezerá regály s tovarom. Oblečenie ani obuv ma takto nevedia nadchnúť. Nie. Musím vojsť do špeci obchodov. Buď ide o nejaký hobby obchod, papiernictvo (ó, áno, na rôzne kancelárske pomôcky sa viem pozerať dosť dlho) alebo... drogéria ;-) A sme doma! Väčšinou, keď v drogérii nakupujem s manželom je to o nakupovaní podľa zoznamu, lebo všetko navyše ofrfle... hoc aj prostriedok na umývanie riadu... lebo som vopred nepovedala, že ho potrebujeme. Keď som však v drogérii sama a mám chuť (lebo nie vždy sa človeku chce pozerať po regáloch), vyžívam sa. Tak ako nedávno v DM.

Bol to celkom zaujímavý deň. Dobré správy v práci, pozitívna nálada, dokázala som sa neprežierať a mejkap a natočené vlasy mi vydržali do večera (hoci boli poznačené priebehom dňa, nevyzerala som ako slamená spotená bábika). Po menšom shoppingu, keď som si v podstate kúpila iba spodnú bielizeň a vonný olejček do aromalampy som vošla do DM. 
Vedela som, že tam strávim viac času a vôbec mi to neprekážalo. Prechádzala som sa pomedzi regály. Nehľadala som nič špecifické, vedela som však, že si chcem pozrieť značku Trend It Up a popri tom nakúpiť nejaké produkty od Balea. Niečo overené a niečo nové.
Keď som zbadala regál s pleťovkou, bolo to jasné. Vedela som, že chcem určite vyskúšať čistiace prúžky na nos a pleťovú masku s aktívnym uhlím. 
Pri pohľade na osviežujúci pleťový sprej mi hlavou prebehlo viacero myšlienok. V prvom rade: "Wau, super, že sa predáva a že to nebola len limitka." A hneď na to sladké spomienky na to horúce leto v maďarskom Hajduszoboszlo, kde boli ešte večer o 20:00 takmer 40 °C horúčavy a v malej chladničke s mraziacou poličkou na izbe som mala okrem ciderov aj tento sprej. Doslova a do písmena zachránil nielen moju pokožku. Nie pred spálením, ale pred bezspránkovými nocami. Dokonale osviežil až tak, že aj moja malá, v tom čase 7 ročná sesternica, s ktorou som zdieľala izbu /manžel vtedy nastúpil do novej práce a nedostal dovolenku/, nadšene čakala, kým sa sprej mierne schladí v chladničke, aby sme sa trošku osviežili v tej horúčave. Dovolenka to bola skvelá, a keďže sme toto leto na žiadnu dlhšiu nešli, pretože bolo o čosi viac pracovné ako som si predstavovala (ukončovanie projektu, audit, zbieranie materiálu na druhú atestačnú prácu a pod.) na chvíľu som sa pri tom regáli preniesla do horúčav a relaxačných chvíľ na kúpalisku HungaroSpa. Áno, išla by som tam znova.
A keďže som si zaumienila, že každý týždeň sa budem aspoň 3x venovať nejakej športovej aktivite (či už badminton, piloxing, turistika alebo ak nič z outdoorových aktivít nevyjde, vyskočím na orbitrek, ktorý stojí hneď tu vedľa mňa - vedľa PC), rozhodla som sa, že tento sprej si kúpim nielen z nostalgických, ale aj praktických dôvodov a budem ho používať po športe na osvieženie. Už pár týždňov mi tento môj aktívny plán vychádza, tak verím, že prvé dni školského roka ma neskolia a nepripravia o hlasivky, ako to býva zvykom.



Pri stojane s kozmetikou Trend It Up to nebolo až také jednoznačné. Po zlých skúsenostiach, keď som v rôznych drogériách kúpila riasenku, ktorá bola vyschnutá, alebo rúž, ktorý bol výrazne použitý (hej, lebo patrím k hlupákom, ktorí otvárajú iba TESTER, nie produkty určené na predaj) si dávam pozor a snažím sa kupovať iba dekoratívku, na ktorej balení vidno, že ešte nebola použitá (má napr. prúžok cez otváranie alebo fóliu). Pri väčšine produktov Trend It Up som sa s tým nestretla, ale predsa somto vsadila na gél na obočie. Ešte som ho neskúšala, tak uvidíme ;-) O väčšine týchto produktov, tak ako aj o anti-transpirante Fit For Stress, si prečítate neskôr v samostatnej recenzii po ich dôkladnejšom vyskúšaní, keďže ide pre mňa o novinky.
Pri balzame na vlasy som ale stavila takmer na istotu. Mám výborné skúsenosti s kofeínovým a aj tým na hnedé vlasy, a keďže si vlasy dávam pravidelne odborne farbiť v salóne, rozhodla som sa na čas vymeniť 7 € balzam Botanicals (ktorý je síce super, ale 7 €....) za tento 1,79 € od Balea. Dva boli super, verím, že ani tento tretí nesklame. S balzamami totiž nezvyknem mať problém, väčšie starosti mojej pokožke hlavy robia šampóny.
Každý, alebo takmer každý, kto vyskúšal nejaký sprcháč od Balea určite uznal, že ide o skvelý produkt za lacný peniaze. Inak to nie je ani v prípade tohto olejového pre suchú pokožku. Moja pokožka síce nie je suchá, ale máme tvrdú vodu a ja som lenivec. Priznám to narovinu a bez okolkov. Dbám na pleť, vlasy a ruky, ale krémovať si celé telo sa mi taaak nechce po každej sprche. Preto som rada, keď môžem staviť na sprcháč, vďaka ktorému si pokožku nemusím krémovať každý deň, pretože ju udrží hydratovanú a vyživenú. A toto tento sprcháč za 1,19 € dokáže! Je veľmi jemnučko parfumovaný, šetrný k pokožke a najmä - urobí si svoju prácu veľmi dobre. Balenie vyzerá fajn a uzáver zatiaľ celkom pevne, skúšala som ho aj ohýbať do strán, nepraskol ;-)





A viete, čo je na tomto celom nákupe najlepšie? Že za 7 produktov - sprchový olejový gél, pleťový sprej, anti-transpirant sprej, balzam na vlasy, gél na obočie, čistiace prúžky na nos a pleťová maska - som zaplatila len 12,16 €!
Trošku som sa v tomto príspevku vyrozprávala, dúfam, že som vás neunudila a verím, že sa tešíte na recenzie ďalších produktov z tohto môjho nákupu ;-)

6 komentárov:

  1. Ten sprej na tvár musí byť skvelý :) Ja najradšej používam Avene, no aj na tento sa chystám :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem za komentár! Avéne je iný - obsahuje aj výživné a upokojujúce zložky pre pleť + termálnu vodu, tento je skôr osviežujúci a chladivý ;-) ale určite odporúčam

      Odstrániť
  2. Kde maju ten sprej ulozeny? Minule som ho chcela kupit a nevedela som ho najst :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neviem ako iné predajne, ale v SNV v OC Madaras bol uložený oproti pultíkom s dekoratívkou a na tom regáli, kde bol sprej boli aj čistiace prúžky a iná pleťovka. Natrafila som naňho v podstate celkom náhodou, pomaly som prechádzala každý regál.

      Odstrániť
  3. Pásiky na nos aj ja nakupujem :D Prvé použitie bolo super, vybralo to nečistoty, no dalšie použitia sú také takmer bez výsledku :/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]