Post Page Advertisement [Top]

Kryštalický deodorant som už mala - ten vcelku a nejako som ho nikdy nevedela správne použiť (aj keď som čítala návody). Potom som si v aukcii, z ktorej výťažok putoval psíkom, vydražila prírodný kryštalický deodorant, no trošku iný - do tohto treba doliať vodu a už len použiť pomocou rozpčrašovača. Čo mi uľahčilo celú aplikáciu. Ako sme si sadli s deodorantom Freshdays?

Myslím, že ak poznáte kryštalický deodorant, tento vás uchváti ešte trošku viac. Celý princíp je úplne jednoduchý. V papierovej škatuľke dostanete plastový flakónik s rozprašovačom a kryštálmi.




Potom ho už len naplníte vodou z vodovodu a používate :-) A čo je najlepšie, doplniť ho môžete až 5x. Ja som ho síce v aukcii kúpila za 5 €, no aj za tých pôvodných 8,50 € sa pri takomto dopĺňaní naozaj oplatí.





Spočiatku to nebolo vždy jednoduché. Hnevalo ma, že po pár streknutiach sa rozprašovač upchal, lebo malá čiastočka alebo mini kryštálik sa dostal do pumpičky. Musela som flakón otáčať, čistiť rozprašovač, aby som z neho niečo dostala. Takéto "problémy" s ním boli počas prvého naplnenia. Nebolo to však nič nečakané, na škatuľke je upozornenie, že sa to môže stať.
Momentálne ho mám naplnený po druhýkrát a už sa skoro vôbec neupcháva. Funguje celkom spoľahlivo, no určite ho nemôžeme porovnávať s antiperspirantmi. Spotiť sa spotíte, no nesmrdíte. Pachy totiž eliminuje celkom spoľahlivo a pritom ani nepodráždi pokožku. Odporúčam akurát trošku počkať pri aplikácii, keďže ide o produkt, ktorý je na báze vody a kryštálov, môžete mať podpazušie a aj oblečenie v jeho oblasti mokré, aplikujte skôr pred obliekaním sa a nechajte trošku uschnúť.
Suma sumárum ide o celkom zaujímavý ekvivalent prírodných deodorantov - prírodného kryštálu.

3 komentáre:

  1. O takovém deodorantu jsem ještě neslyšela. Vypadá docela zajímavě. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na akom principe to funguje? Celkom ma to zaujalo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vo fľaštičke sú mini kryštáliky prírodného kamenca, ktoré sa aktivujú spojením s vodou. Používa sa klasicky. Viac info nájdete na ich webe :-) http://www.vlozky-proti-poteniu.sk/index.php?str=82

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]