Post Page Advertisement [Top]

Keď som pred dvoma mesiacmi nakupovala v košickom Auparku, nejako som nemohla obísť Pupu. Okrem toho, že som si vtedy kúpila pleťové masky, dala som si poradiť a kúpila som si aj gél na obočie so zľavou, tuším 30 % to bolo. Verte či nie, toto je môj prvý gél na obočie. Doteraz som používala skôr ceruzky, tiene alebo som si nechala obočie urobiť u kozmetičky /kam sa chystám opäť, takže znova budem mať na istý čas pokoj/. Tento malý pomocník od Pupa ma však celkom zaujal a odkedy ho mám, ceruzky ani tiene na obočie som nepoužila. Prečo? Zdá sa mi to jednoduchšie a rýchlejšie... aj s týmto je však potrebné manipulovať opatrne.



Tak ako väčšina Pupa produktov aj tento gél je zabalený v červenej papierovej škatuľke.






Keďže som ho intenzívne používala (a stále používam), nápis sa začal trošku šúchať, to však neubralo na funkčnosti produktu.






Gél stojí 7,90 € (v akcii aj menej a tie akcie majú pomerne často ;-)). Dostupný je v 4 verziách - transparentný, a farebné od najsvetlejšieho 001, cez stredný 002 až po najtmanší 003. Na radu asistentky som si vzala stredný 002 a bohate mi stačí.

Hore som písala o aplikácii, ani tá nie je taká jednoduchá na prvý pokus ako sa zdá. Gél farbí silno a celkom rýchlo, farba drží a preto ak si ju nanesiete na miesto, na ktoré nechcete, môže byť jeho odstraňovanie trošku problém, hlavne, ak už máte kompletné líčenie. Inak to ide celkom jednoducho, stačí vatová tyčinka a prípadne trošku micelárky.





Gél obočie vytvaruje a prípadné prázdne miesta dokáže zakamuflovať. Teda gél samotný nie, vy s pomocou gélu ;-) Farbí celkom intenzívne a vydrží celý deň! Áno, aj pot, aj horúčavy, aj šport, pokiaľ si tvár nebudete utierať, obočie sa ani nepohne.
Manipuluje sa mi s ním trošku lepšie ako s ceruzkou, hoci s ceruzkou mám väčšiu prax a s týmto stále trafím niekde inde... ale postupne sa zlepšujem ;-) Vyzerá celkom prirodzene. Ak nepotrebujete dofarbovať, bohate vám postačí priehľadný variant iba na zafixovanie tvaru.

4 komentáre:

  1. Osobne som tiez nemala ziaden gel na obocie, pouzivam pomady na obocie aktualne mam od Ardell a Freedom, je to tiez trocha piplacka, ale drzi to ako pribite, no ale ked vidim ako pekne gel farbi urcite sa po nom obzriem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Set na obočie od Ardell som mala, ako píšeš, je to piplačka, ale efekt fajn ;-) toto je skôr rýchlo a jednoducho ;-)

      Odstrániť
  2. Ja používam ceruzky od Alverde :) ...zatiaľ sa mi najviac osvedčili. Majú takú voskovejšiu štruktúru takže oproti iným ceruzkám, ktoré som mala nie len zafarbia obočie, ale aj fixujú. Možno sa raz odhodlám a vyskúšam aj nejaký gél alebo tiene :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alverde stále nejako obchádzam, no už sa mu budem musieť pozrieť bližšie na zúbky :-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]