Post Page Advertisement [Top]

Na trhu snáď už nie je značka pleťovky, ktorá by neponúkala micelárnu vodu. Netvrdím to s absolútnou istotou, nerobila som žiaden prieskum, no všetci vieme, že s micelárkami sa roztrhlo vrece už dávnejšie. Mala som viacero druhov, či už dermokozmetiky alebo bežne dostupných, tzv. drogériových značiek. No Niveu som doteraz nemala. Vďaka Elnino a ich nádhernému balíčku, ktorý ma prekvapil na začiatku leta som však túto možnosť dostala a využila. Ešte raz ďakujem. Poďme ale k veci. Aká je micelárka Nivea?

Micelárka sa nachádza v pre Niveu pomerne typickom balení - podobne sú zabalené aj telové mlieka či iná pleťovka.



Logo Nivea sa nachádza aj na vrchnáčiku.


Micelárka je určená na citlivú pleť a mala by byť upokojujúca a fungovať ako 3 v 1. Nie som veľký fanúšik kumulovaných funkcií produktov (a ani nikde inde). Čo micelárka sľubuje?
  • odstránenie mejkapu - určite áno, dokáže odstrániť všetok mejkap
  • hĺbkové čistenie - no, do hĺbky svojej pleti nevidím, ale pochybujem, že len micelárka by mi dokázala pleť hĺbkovo vyčistiť. Niet nad čistiace gély a píling.
  • hydratáciu - suchej pleti stačiť zaiste nebude, mojej zmiešanej nevadí, no nie je to hydratácia v pravom slova zmysle, skôr náznak lepivosti pokožky
  • magnet na nečistoty - na tie povrchové určite
  • nedráždi pleť - absolútne súhlasím
  • upokojujúci efekt - aj celkom hej
  • šetrná k očnému okoliu - áno, výnimočne som natrafila na ďalšiu micelárku, ktorou si môžem bez obáv odlíčiť moje extra citlivé oči

Pravdupovediac, pred skúšaním som nečítala žiadne recenzie. No veľmi milo ma prekvapila, hlavne efekt na odlíčenie očí. Trošku mi vadí ten lepivý pocit na pleti, no hneď po odlíčení si väčšinou pleť čistím gélom a tonikom, takže ten lepivý pocit mi neostáva dlho. Netvrdím, že je to zázrak medzi micelárkami, to určite nie. Nájdu sa aj lepšie a možno aj v nižšej cenovej hladine. Táto však naozaj nie je zlá, no neohúri. Pre mňa najvýraznejšie pozitívum bolo, že ma neštípali oči. Inak bežný produkt.

4 komentáre:

  1. Mám hodně citlivé oči, takže se mi líbí, že tato micelární voda, jak ty píšeš oči nedráždí :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne trochu pripomína Bioderma - Sensibio micelárku :) Akurát sa mi pozdáva, že je o niečo slabšia

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Túto micelárku mám a je naozaj perfektná! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]