Post Page Advertisement [Top]

Pred dvoma rokmi som po prvýkrát vyskúšala micelárku od Yves Rocher. Vtedy som si vybrala hydratačnú. Keďže som členkou klubu a zbieram pečiatky, každý mesiac mi chodí od nich domov aj "pohľadnica" s aktuálnou akciou - väčšinou zľavy na výrobky, nejaká pozornosť grátis, príp. pečiatky navyše. Inak to nebolo ani teraz v júni, keď bola zľava na jeden produkt 20%, na druhý 40% (okrem tých, ktoré sú označené zeleným bodom). Tak som si vybrala túto micelárku a moju obľúbenú riasenku Sexy Pulp v novom šate.

Kolekciu Sebo Végétal mám celkom rada, pretože vyhovuje potrebám mojej zmiešanej pleti. Prednedávnom ste si na blogu mohli prečítať o čistiacej pleťovej maske práve z tohto radu.
Pokiaľ ide o micelárku, dlhodobo zvyknem používať dve - jednu na oči, keďže ich mám veľmi citlivé so sklonom k zápalom a prievanu; a druhú na pleť, ktorá je zmiešaná, občas až mastnejšia, hlavne na čele.



Pokiaľ ide o zloženie, tak viac ako 90 % látok je prírodného pôvodu a nájdete tam výťažok z púdra šišiaka bajkalského. Taktiež neobsahuje farbivá, silikóny, minerálne oleje a parabény.

Balenie je síce veľké - 390 ml, no relatívne praktické. Pumpičku môžete jednoducho uzavrieť otočením do strany, a keď chcete mať úplnú istotu aj pri cestovaní, stačí použiť tú umelú zábranu, ktorá je na balení od nova /teda určite ju nevyhadzujte :-)/.





Prečo práve táto micelárka a ako sme sa zžili za relatívne krátky čas? Odstraňuje mejkap, či BB krém na celej tvári, dokonca si poradí aj s odolným líčením obočia. Pleť príjemne tonizuje, upokojuje a, čo je hlavné, nezanecháva lepkavý film na pokožke. 
Dokonca odstraňuje aj prebytočný maz, po odlíčení je pleť svieža a neleskne sa. Podľa popisu je vhodná aj na oči, zatiaľ som sa neodvážila a asi nebudem riskovať a na oči si nechám micelárky/odličovače určené na citlivé partie tváre.
Zatiaľ som nadmieru spokojná. Balenie by mi malo vydržať celkom dlho, nezaťažilo peňaženku, dostala som zaňho pečiatky na vernostnú kartičku a hlavne účinkuje presne podľa mojich predstáv ;-) 
Okrem kamennej predajne túto micelárku za výhodnú cenu kúpite aj v e-shope, tam však nedostanete pečiatky na kartičku ;-)

6 komentárov:

  1. Ja tuto micelarku zboznuju :) V posledni dobe pouzivam jen tuto, ale na oci (odliceni) ji teda taky nepouzivam...Libi se mi efekt jaky udela s pleti, mam pocit opravdu ciste a zmatnene pleti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to se na ni už těším. Mám ji zatím odloženou v zásobách. Kupovala jsem v akci 1+1 zdarma, takže mám dvě a snad budu spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak máš zmiešanú alebo mastnú pleť, myslím, že nebudeš ľutovať ;-)

      Odstrániť
  3. ja mám presne tento, ale čistiaci gél na tvár a je vynikajúci... mám asi tretie balenie a keď dojde, vôbec nemám chuť zas experimentovať a skúšať niečo iné. Táto rada sa im fakt vydarila

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Doteraz som bola spokojná so všetkým zn. Yves Rocher, ozaj nemám výhrad. A taktiež som skúšala hydratačnú vodičku, túto ešte nie ale raz sa k nej isto dostanem :) aaa ešte tá Sexy Pulp riasenka - top! :)

    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]