Post Page Advertisement [Top]

Dulcia určite nie je nikomu neznáma. Pred viac ako 2 týždňami mi prišiel balíček s objednávkou 3 produktov. 2 z nich som už mala vyskúšané, ten tretí som kupovala takpovediac naslepo, no na základe veľmi pozitívnych recenzií. No a za tie dva týždne mi táto kombinácia celkom pomohla, ale viac už v samotnej recenzii ;-)

Začnem s tým, čo mi je známe, len od mojej poslednej skúsenosti zmenilo obal.







Na obale ma hneď zaujali srdiečka a ľudový motív naboku. Okrem typu a farby obalu je iný aj aplikátor - ten pôvodný mal pumpičku, s ktorou sa mi občas podarilo produktom mrhať. Pri tomto sa mi to zatiaľ nestalo. 
Inak efekt ten istý, stále tvrdím, že hojivý gél s aloe vera by mal byť povinnou výbavou každej domácej lekárničky. Je vhodný na menšie rany, porezania, odreniny, menšie popáleniny, kútiky, akné, uštipnutia, kurie oká, plesne, opary, afty, ale aj na hydratáciu kože.
Len za posledné dva týždne som ho niekoľkokrát použila na pľuzgiere na pätách (áno, začala sa opätková sezóna), na odreniny (lebo ja sa dokážem poškrabať vlastným nechtom an druhej ruke až do krvi pomaly) a, samozrejme, na akné. Na mojej zmeišanej pleti pôsobil trošku vysušujúco, ale zas žiadne šupinky sa mi nevytvorili. Jednoducho a v skratke - must have. Zdá sa mi, že to nové balenie je trošku väčšie a vychádza na 9,20 €.













Tu je tá zmena obalu podstatne výraznejšia. Jednak sa nová verzia nachádza v papierovej škatuľke a jednak v plastovom tégliku. Aj keď sa zdá, že sa zväčšil objem, ten ostal rovnaký ako mala stará verzia. Okrem akné je výborná aj na zapareniny, no ja ju prevažne používam na to akné - mastička sa príjemne a ľahko rozotiera, dokáže sa rozotrieť až dostratena, ale vytvorí pritom na pleti ochrannú bariéru. Ak máte akné (aj okolo 30-tky, ako ja), toto je ideálny pomocník na deň aj na noc. Nevidno ho, nezmasťuje pokožku, možno iba tú príliš mastnú, ale je prírodný a spoľahlivo účinkuje. Jeho hlavná zložka - zinok - pôsobí antibakteriálne a potláča zápaly. Znova ďalší must-have produkt do domácej lekárničky ;-) Mastička vychádza na 8,60 €.







Toto je pre mňa novinka, no čítala som o nej (a nielen o tejto, o ružových vodách všeobecne) veľa chvál, a tak som si povedala, že musím vyskúšať. Riskla som to a brala som rovno väčšie 250 ml balenie za 16,90 € (no keďže 100 ml stojí 7,90, stále sa oplatí viac kúpiť väčšie). Neverila som, že ružová voda môže byť až taká účinná, kým som ju nevyskúšala na valstnej pleti.
Posledné týždne sa znova začal všetko stres vyplavovať na mojej pleti a akoby som sa vracala do puberty (ale len výskytom akné a možno občas aj správaním...). Túto vodičku používam dvakrát denne a neviem si ju vynachváliť. Úžasne upokojuje pleť, urýchľuje proces hojenia a regenerácie pleti s akné. Keďže ju používam najčastejšie z tejto trojice, pomaly sa mi začal odlamovať vrchnáčik, o ktorom som si najprv myslela, že vydrží viac. Nevydržal. Už dnes visí len na jednej časti.
Podľa popisu pomáha aj pri nadmernom slnení, zatiaľ som však túto jej vlastnosť vyskúšať nestihla. 

Žiaden z produktov mi nespôsobil negatívnu aleboa lergickú reakciu, no ak ste alergickí alebo citliví na niektorú zo zložiek, určite si dajte pozor. Za mňa je to ďalšia pozitívna skúsenosť so slovenskou prírodnou kozmetikou Dulcia a stávam sa jej nadšeným fanúšikom ;-)

2 komentáre:

  1. Všechny produkty používám taky a zinkovka je z nich podle mě nejlepší na léčbu akné a rozškrábaných pupínků :D.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja Dulciu zbožňujem. Hlavne ich šípkový krém, bez toho by som sa asi nezaobišla. Ale ružovú vodu používam od Purity Vision, vyhovuje mi, že je s rozprašovačom. Od Dulcie toho chcem testovať viac, len kofeínový krém mi moc nesadal, na mňa je dosť mastný.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]