Post Page Advertisement [Top]

Nie je to tak dávno, čo mi z DM-ka prišli kupóny so zľavou na prírodnú kozmetiku. Pokukovala som po nejakých produktoch a moja voľba nakoniec padla na sprchovací gél Sante a micelárku BioPha (o tej už čoskoro na blogu!). Prečo práve tieto dva produkty? Vzhľadom na ich popis, zloženie a charakteristiku to nebola vysoká cena - micelárka aj sprcháč vyšli po zľave na približne 4-5 €, čo je naozaj výborná cena. Pravdupovediac, pozerala som aj na sprcháč BioPha, no nakoniec som sa rozhodla len pre Sante - práve kvôli ovocnej vôni, ktoré v teplejšom období veľmi môžem. Nepoužívam ho dlho - je to týždeň, čo sme spolu, no myslím si, že po dennom kontakte už čo-to o ňom môžem dôveryhodne povedať.

Ak ste fanúšikmi prírodnej, vegan a netestovanej kozmetiky, toto bude niečo pre vás a nezaťaží ani rodinný rozpočet. Myslím, že už dávno neplatí, že prírodné a šetrné prípravky sú v porovnaní s tými bežnými podstatne drahšie. OK, dokážete si kúpiť sprcháč aj za 1 € v podobnom 500 ml balení. Ale určite nebude hustý, miniete ho tým pádom na jedno použitie viac a pravdepodobne nebude mať veľa pridaných hodnôt.





Balenie je naozaj praktické, mám rada sprcháče s pumpičkou, dôvody snáď nemusím vysvetľovať ;-) Niektoré pumpičkové balenia sa po prvotnom otvorení už nedajú uzavrieť a sú tým pádom nepoužiteľné na cesty. Pri tomto to však neplatí a dokážete ho jednoduchým otočením celkom bezpečne uzavrieť.
Tá vôňa.... ak ste fanúšikmi citrusov jemne prevoňaných ananásom, určite sa do Sante zamilujete tak ako ja. Už na prvé použitie a stále ma neprestáva baviť. Obsahuje najjemnejšie rastlinné čistiace zložky, ktoré sú šetrné k pokožke, nevysušujú ju, práve naopak, ochraňujú a jemne hydratujú - suchšia pokožka bude potrebovať dávku hydratácie navyše, mastnejšej a normálne bude celkom stačiť mazanie pár krát týždenne aj pri takej tvrdej vode akú máme my v byte. Sprcháč dokonca obsahuje aj aloe vera, ktoré je samo o seba známe svojimi výnimočnými schopnosťami. 
Ide o moju prvú skúsenosť so značkou Sante a už teraz viem, že určite nie poslednou. Dlhšie som v DM nenakupovala, no viem, že sa tam rada vrátim aj po značky, ktoré som dosiaľ nevnímala ;-)

4 komentáre:

  1. Odpovede
    1. ak máš rada takéto kombinácie, myslím, že sa ti bude páčiť ;-)

      Odstrániť
  2. Ja som bola neskutočne rada, že mi konečne prišli domov zľavové kupóny na bio kozmetiku. Ja som mala telové mlieko presne s touto vôňou a voňalo celkom fajn, len na začiatku trošku alkoholovo :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež ma kupóniky potešili ;-) v sprcháči zas alkohol necítim vôbec ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]