Post Page Advertisement [Top]

Snáď sa nenájde nikto, kto ešte nepočul o kyseline hyaluronovej. Ak vám však hneď napadne drastické vpichovanie tejto látky, pripravte sa na oveľa príjemnejší spôsob. Kyselina hyalurónová je látka prirodzená pre naše telo. Jej využitie aj v kozmetickom priemysle môžeme tiež sledovať už dlhšie a najmä v súvislosti s protivráskovou propagandou, čo však nie je jediný pozitívny účinok tejto látky.

Kyselina hyalurónová funguje ako antioxidant, pohlcuje voľné radikály, udržuje elasticitu pokožky , zlepšuje jej hydratáciu, povzbudzuje tvorbu kolagénu, chráni kĺby a nervové tkanivo, má antibakteriálnu a protizápalovú schopnosť. udržuje tekutinu v očných tkanivách a je schopná vo vnútri buniek vstrebať tisícnásobné množstvo vody v porovnaní s jej vlastnou hmotnosťou.

Samé superlatíva, čo poviete?

Nie je to tak dávno, čo rôzne reklamy práve na tento produkt začali zaplavovať internet a časopisy. Vyskúšať? Nevyskúšať? Sľubuje samé benefity. Keď sa mi ozvala Hanka z Fabulous s touto ponukou, bola som nadšená, akoby som si ju bola privolala.

Vrásky ešte až tak neriešim, čo ma dlhšie trápi sú skôr kĺby - približne pred 4 rokmi, keď som začala intenzívne cvičiť (a s výborným predsvadobným výsledkom) ma začali bolieť kĺby, najmä kolená, s ktorými som mala značný problém. V poslednej dobe som mala viacero zápalov očí a ešte aj na prahu 30-tky sa na mojej pleti objavuje akné (kedysi som bola naivná a myslela som si, že v "dospelosti" to mať nebudem... hahaha, omyl). Presne to boli dôvody, prečo som ponuku s nadšením prijala. Pred tými 4 rokmi som síce začala používať rôzne kolegénové doplnky, ktoré pomohli po dlhšej dobe, no po vysadení som pomaly bola tam, kde predtým (pre moje lenivé ja je toto celkom "dobrá" výhovorka na to, prečo v súčasnosti cvičím podstatne menej).

Produkt sa nachádza v papierovej škatuľke s českým a slovenským popisom, spôsobom užívania a charakteristikou a letáčikom.





Samotná kyselina hyaluronová je v sklenenej fľaštičke s aplikátorom s pipetkou na lepšie odmeranie produktu.



Tú pipetku však považujem trošku za nešťastnú. Ešte nikdy sa mi nepodarilo presne odkvapkať 12 kvapiek, buď mi to stečie alebo sa mi nepodarí nabrať ten 1 ml do pipetky. Potom, keď fľaštičku zatváram a zvyčajne sa mi buď trasú ruky alebo je na pipetke ešte trošku produktu a ten mi stečie po hrdle fľaštičky. Keď sa mi to stalo prvýkrát, utrela som to. Keď sa mi to začalo stávať opakovane, oblizla som to (možno ste sa práve zhnusili, no viem, že tú fľaštičku oblizujem iba ja, neoblizujem otvor ani pipetku a neznehodnocujem tak produkt - a, samozrejme, po oblízaní ju utriem - namokro a nasucho :-D a zistila som, že ani čistá kyselina hyaluronová nechutí vôbec zle, akurát tú chuť neviem k ničomu prirovnať - trošku sladká a možno ako sirup proti kašľu).


Aj keď mi to s ňou nie vždy ide neviem si predstaviť praktickejšie balenie, možno kvapkadlo ako očné kvapky, ale inak je to fajn, že si takto viete odmerať produkt.

Používam väčšinou ráno nalačno, ak niekedy zabudnem, tak aj počas dňa. Do pohára vody 12 kvapiek - resp. ten 1 ml.

A čo výsledky? Už je to nejaký ten piatok a môj HyalurMed je takmer na dne. A ja som dospela k týmto pokrokom:

  • kolená ani kĺby ma nebolia
  • pleť sa mi dostáva do rovnováhy - kedysi bola mastnejšia, potom zmiešaná a teraz mám pocit, že už je takmer normálna /mastnejšie mám už len čelo aj to nie tak ako napr. pred rokom/
  • hoci akné nezmizlo, je ho menej /a to nepoužívam nič iné, čo by malo viditeľne pomôcť/
  • pri práci s počítačom oči nie sú také unavené
  • koža je elastickejšia
  • dokonca sa mi zdá, že tie prvé vrásky a mimické okolo očí sa zjemnili
  • mám pocit, že aj nechty mám pevnejšie 
Žiadne vedľajšie účinky sa nedostavili, voda s touto príchuťou ma akoby ráno aj rýchlejšie vzpružila.

Cena sa môže zdať trošku vyššia - cca 50 €, momentálne v akcii v sieti lekární Dr.Max alebo aj v sieti internetovej lekárne Pilulka24, kde je jeho aktuálna cena necelých 44 € - a to je najnižšia cena, akú som našla. Avšak popri tom už nemusíte brať žiadne výživové doplnky na kĺby a pleť. Keď to moje balenie spotrebujem, určite si doplním zásoby, pretože vidím na sebe, že účinkuje. Okrem toho rozmýšľam aj nad ich pleťovým sérom, no to bude pravdepodobne až neskôr - áno, normálne som sa naučila nerozhadzovať až tak ako kedysi! :-) A keďže momentálne nemám núdzu na pleťové krémy/séra, tak viem, že toto nie je aktuálna nutnosť, ale ostáva v hľadáčiku ;-)


Viac informácií o produkte a aj štúdiu nájdete na webe HyalurMed. Ďakujem za poskytnutie produktu na vyskúšanie. So zdravím nerada experimentujem a som rada, že u mňa zaúčinkoval podľa predstavy.

3 komentáre:

  1. Súhlasím... mám také skusenosti ako opisujete!!! Super produkt!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super napad o tom napisat - o skusenosti.aspon clovek potom vie ci dany pripravok kupit alebo nie

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]