Post Page Advertisement [Top]

Keď som videla túto líniu na pultoch našej 101-tky aj s patrične vyššími cenami (okolo 7 € za tento balzam) povedala som si: "Fíha, asi priniesli nejakú bio, eko, natur kozmetiku konečne aj k nám!" A potom som zistila, že je to L´Oréal so svojou novou kolekciou. Neodradilo ma to a ani vyššia cena. Celkom ma lákalo vyskúšať, čo vytvorili svetoznáme laboratóriá, keď tvrdia, že je to bez silikónov, parabénov a farbív a navyše vhodné pre môj typ vlasov, ktoré si pravidelne nechávam farbiť v salóne. Už je to asi mesiac, čo je tento krásavec členom mojej kozmetickej rodinky, tak sa naňho poďme pozrieť zblízka.

Botanicals Radiance Remedy balzam na vlasy
Sa nachádza v klasickom balení a nebyť nápisu Botanicals, nebol by ma asi upútal. Cielene som však hľadala nejaký balzam alebo kondicionér, a tak som blúdila pohľadom, až sa zastavil.




Balzam obsahuje zaujímavé spojenie oleja z pelargónie, kokosu a sóje. Zloženie je krémové a pomerne tuhé, len tak ľahko nepadá a pri kontakte s pokožkou sa ihneď netopí.



Moje vlasy začali pred časom vyzerať tak trošku slamene. Totiž znovu som začala mať problém s lupinami (a keďže mám problém aj s akné pripisujem to naozaj vysokej hladine stresu v ostatnom období - a v tom najbližšom to naozaj nebude o nič lepšie, hlavne, keď vplyvom stresu začnete prehliadať, za čo potom následne nesiete zodpovednosť a vypočujete si všetko možné na svoju osobu - niežeby ste si to predtým nepovedali samy v duchu aj nahlas..) a nepomáhalo nič z domácich zásob, preto som sa vrhla znovu na Head&Shoulders. Pomohol, lupiny takmer 100 % odstránil už po 3 použitiach, avšak so sebou priniesol aj suchšie vlasy a kondicionér, ktorý som mala predtým nestačil.
S týmto sa moje vlasy dali znova do "normálu". Sú príjemne hydratované, lesklé, neelektrizujú a aj po 2 dňoch vyzerajú ako čerstvo umyté. Balzam ich vôbec nezaťažil, čo je ďalším príjemným bonusom. Ak máte rady jemnú nevtieravú kvetinovú vôňu, poteší aj týmto efektom.
Cena je trošku vyššia, predsa len od tejto značky nájdeme aj lacnejšie produkty, avšak ide o novinku (možno nie úplne najhorúcejšiu), na ktorú sa podľa mňa oplatí pozrieť. Ak máte iný typ vlasov, v ponuke je viacero variantov, produktov a kolekcií - napr. v takom e-shope Notino ich však nehľadajte pod značkou L´Oréal, ale Botanicals. Neviem, či sa ešte plánujú rozrásť, zatiaľ nájdete Radiance Remedy, Rich Infusion a Strength Cure.

5 komentárov:

  1. Ja mám tiež teraz tie vlasy, také škaredé :( Preto som si objednala pár drahšíh vecičiek na vlasy a som potom zvedavá či budú vyzerať krajšie. Stres vie pekne zamávať s telom, poznám na sebe.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Potom daj vedieť, čo a ako zaúčinkovalo, rada sa podučím ;-) Veru, stres vie s telom celkovo narobiť divy :-/

      Odstrániť
  2. Jedná sa o L'Oréal Professionnel Pro Fiber Reconstruct Shampoo
    hĺbkovo regeneračný šampón pre silne poškodené vlasy a Kérastase Resistance Ciment Thermique Resurfacing Reinforcing Milk
    ochranné mlieko proti poškodeniu vlasov. Sama som dosť zvedavá či mi to tie vlasy bude chraniť a budú vyzerať zdravo :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :-) Držím palce, aby zaúčinkoval.

      Odstrániť
    2. Šampon jedno veľké sklamanie :( konce síce krásne vyživené, ale pri pokožke hlavy akokeby som mala mastné vlasy -_- Dávala som mu stále šancu no zakaždým taký istý efekt. A to som sa naň tak tešila :/

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]