Post Page Advertisement [Top]

Dermacol to väčšinou s riasenkami celkom vie. Keďže som už jednu verziu MegaLashes mala, bola som celkom zvedavá, čo dokáže táto Dramatic Look. Bez dlhých rečí poďme k veci ;-)

Podľa popisu dodá dramatický objem a natočenie, nádherne riasy vykreslí, rozčeše, dodá im hrúbku a plnosť. Okrem toho je vraj aj rýchloschnúca, nemala by zlepovať a vytvárať žmolky. Balenie je fajn, kombináciu čiernej a zlatej môžem, považujem to za glamour klasiku, ktorou sa nič nepokazí.




A čo efekt na riasach?




V jednej vrstve vytvorí decentný look, no trošku zlepuje.
1 vrstva



Pri dvoch vrstvách je už efekt naozaj dramatický, ale aj poriadne zlepený, dokonca vytvára aj žmolky. Na prvý a možno vzdialenejší pohľad super, bližší pohľad už napovie všetko o nedostatkoch. Jedna vrstva je pre mňa slabá, aj keď nevyzerá zle a pôsobí celkom dobrým denným dojmom. No pri vrstvení to už nejako nejde, čo je škoda.
Oči však nedráždi, počas dňa ju necítim a neopadáva z mihalníc ani po celom dni. Odličovanie je tiež jednoduché, ide dole bez problému či už micelárkou alebo klasickým očným odličovačom.
Jej cena je 9,59 €, v akcii aj menej ;-) Škoda toho zlepovania, inak by išlo o dokonalú riasenku v kategórii drogériový produkt ;-)

3 komentáre:

  1. A mne sa na tejto riasenke páči, že uplne stačí jedna vrstva Ja s nou ani dve nedávam, lebo presne ako píšeš, už je to zlepené. A tá jedna mi celkom stačí, čo som prekvapená, pretože pri iných riasenkách mi jedna vrstva málokedy stačí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veru tak, jedna vrstva je ori tejto akurát a pri mnohých iných riasenkách ju ani nevidno.

      Odstrániť
  2. Já většinou u všech řasenek dávám jen jednu vrstvu, je to tak lepší :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]