Post Page Advertisement [Top]

Tento príspevok bude trošku v kontraste s predošlým, v ktorom som snívala o pre mňa cenovo nedostupných produktoch. No v realite som rada, keď nájdem niečo lacnejšie, čo funguje. Dôkazom je rubrika na blogu Lacné a dobré. Dnešná recenzia však bude pre mňa trošku atypická - nebude obsahovať foto líčenia, iba pokec, tak mi to snáď odpustíte. A o čom bude reč? O matujúcom kompaktnom púdri od značky MOJE.

Púder má klasické otváracie balenie a neobsahuje labutienku, ktorá mi vôbec nechýba, pretože púder nanášam štetcom. Balenie, aj keď je obyčajné a jednoduché, musím pochváliť. Je totiž také odolné, že keď som tento púder mala už takmer na dne a už som len "zoškrabovala" zvyšky, keď som sa v práci občas prepúdrovala a spadol mi na dlažbu z výšky asi 1,5 m, balenie to prežilo, len obsah sa roztrieštil (aj keď sa už ani pomaly nemalo čo).



Na výber máte z 3 odtieňov, tento je č. 2 - stredný, no vhodný aj pre svetlejšie typy na celoročné používanie. Trošku mi efektom pripomína moju prvú niekoľkoročnú púdrovú záležitosť - Stay Matte od Rimmelu. Farbu odtieňa na pleti takmer nevidno a T-zónu zmatní okamžite po aplikácii. Nepráši a efekt vydrží také 3-4 hodinky, no je potrebné brať do úvahy aj počasie, činnosť, ktorú vykonávate a rôzne iné aspekty. Suchšej pleti by som ho neodporúčala, zvýrazní suché miesta. Pre normálnu, zmiešanú a mastnú bude dobrým spoločníkom. Ak hľadáte niečo účinné a lacné, smelo choďte do toho. Sama som ho nosila v kabelke pár mesiacov a potom som ho presunula do šuplíka v pracovnom stole ;-) 
Nebudem tvrdiť, že ide o najlepší púder, aký som kedy vyskúšala, pretože by som klamala. Mojou srdcovkou ostáva Clinique, ktorý si plánujem kúpiť, pretože mi pomaly dochádza. Avšak z drogériovej kozmetiky ide o veľmi dobrý produkt, ktorý svojou sumou 2,49 € nezaťaží ani rozpočet a dovoliť si ho môžu aj mladšie ročníky z vreckového alebo brigády ;-)

6 komentárov:

  1. Od této značky jsem nic nezkoušela. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten pudr mám taky a už jsem narazila na dno, ale jsem s ním opravdu moc spokojená určitě si ho pořídím znovu :).
    Beauty by K. + soutěž ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku poriadne nepoznám, ale tak púder sa hodí vždy. Ďakujem za tip :)
    Zapojila si sa už do Giveaway ?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já od této značky vyzkoušela jen trio očních stínů. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já nevim, asi k této značně prostě nemám důvěru. Takové základní věci, jako je make-up, korektor, pudr a řasenka, raději koupím u někoho jiného.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]