Post Page Advertisement [Top]

Asi nikoho neprekvapím, keď poviem, že Balea to má s niektorými produktami najmä po dizajnovej stránke naozaj vymakané a zaujmú už na prvý pohľad. Som z tých ľudí, ktorí vítajú zmenu ročného obdobia - mám rada každé jedno, no po istej dobe sa veľmi teším práve na to nasledujúce. Inak to nie je ani teraz. Zimu som si vychutnala, ale už jej bolo dosť a s prvými lúčmi jarného slnka som doslova ožila. A tento krém mi nielen svojim vzhľadom, ale aj vôňou pripomína blížiacu sa jar.

Názov produktu je naozaj zaujímavý - pena na ruky. Poteší aj obsah avokádového oleja a aloe vera.




Penu som si síce takto nepredstavovala, ide skôr o niečo ako jemnejšie "našľahaný" krém. Neviem, či z neho cítim aj avokádo alebo aloe, ale vonia príjemne, jemnučko a jarne a skôr tak kvetovo. No asi najviac ma potešili účinky. Začala som mať totiž miestami naozaj suchú až popraskanú pokožku rúk, čo som už chcela riešiť nejakou lekárenskou kozmetikou, no povedala som si, že dám ešte šancu tej drogériovej.
Už po prvom "raze" som tušila, že to nebude len taký obyčajný krémik. Vyživuje a celkom rýchlo sa vstrebe do pokožky, no nezanechá ju suchú, ale vytvorí na nej ochranný film, vďaka čomu nie sú ruky suché.
Praktické je aj balenie s pumpičkou vhodné aj na cesty, ktoré vychádza do 2 €, teda vôbec nezaťaží peňaženku.
Za mňa rozhodne áno. Aplikujem vždy večer a občas, podľa potreby aj v priebehu dňa.

6 komentárov:

  1. Vypadá to hodně zajímavě. :) Balea má většinou dobré výrobky. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bomba presne toto prave potrebujem! Dakujemm :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))
    Ja by som ti len chcela oznámiť a dať najavo, že tvoj blog je jeden z tých mojich najobľúbenejších. Dokážem tu stráviť pomerne dosť veľa času, a to vôbec nepreháňam :))

    Môj BLOG-KLIK♡

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem za komentáre! :-) Myslím, že budete spokojné, ešte som ho vo viacerých DM v KE, PO a SNV videla, tak ak budete hľadať krém na ruky, tento je zaujímavou voľbou ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]