Post Page Advertisement [Top]

Čím ďalej tým viac ma zaujíma prírodnejšia dekoratívka, a hoci stále netvorí väčšinu mojej kozmetickej taštičky (či skôr niekoľkých políc), snažím sa zaraďovať ju do mojej líčiacej rutiny. Z dielne Frais Monde som už vyskúšala ich mejkap (recenzia tu), a tak bolo otázkou času, kedy sa pustím do ďalších produktov dekoratívnej kozmetiky. Momentálne doma testujem korektor a riasenku a dnes si prečítate pár slov o high solution korektore.

Korektor je zabalený v papierovej škatuľke s ladiacimi farbami v odtieňoch modrej. Obsahuje prírodné oleje a vitamín E s antioxidačnými účinkami. Sľubuje ľahkú textúru, priľnutie k pokožke, vytvorenie prirodzeného filmu a zakrytie všetkých nedokonalostí.





Samotný korektor je na prvý pohľad miniatúrny, no tých 5 ml je naozaj dostačujúcich, keďže ho nepoužijete veľa.






Korektor je naozaj HD, a teda dosť výrazný. Bohužiaľ, nemôžem súhlasiť s tým, že je ľahký, pretože sa dosť prácne zapracuje do pokožky tak, aby ho nebolo vidieť.




Korektor má veľmi slušné krytie, avšak výraznejším nedokonalostiam tiež nepomôže úplne, pri takomto type je vhodnejšie skombinovať korektor s mejkapom alebo aspoň BB krémom.
Je hustejší, a tak sa trošku ťažšie zapracováva a obávam sa, že nie je veľmi vhodný na suchšiu pleť. Na zmiešanej a mastnej je celkom OK. Pokiaľ ide o výdrž - tak ak si len na pleťový krém nanesiete korektor a trošku prepúdrujete, vyzerá to dobre a prirodzene, no výdrž je slabšia a akýkoľvek oter (aj neuvedomelý, teda hlavne tie) spôsobí postupné miznutie korektora (asi ako pri každom korektore).

A čo efekt pri BB kréme?








Pri použití BB krému (mejkap momentálne používam naozaj zriedka) vydrží korektor na tvári podstatne dlhšie, hoci po čase začne byť viditeľnejší, urobil svoju prácu celkom dobre s príjemným bonusom vo forme nechemického zloženia ;-) Momentálne korektor nie je na sklade (verím, že v Elnino ho čoskoro doplnia). Ak máte záujem o silnejšie krytie a riešite aj zloženie produktov, možno vás práve Frais Monde HS (alebo HD) korektor poteší.

7 komentárov:

  1. Skoda, ze ked si clovek chce objednat vyrobok od tejto znacky, nikde sa nedopatra k zlozeniu. Potom musi lustit fotografie zlozenia v recenziach na blogoch :-). Paci sa mi, ze si pouzila slovo prirodnejsia kozmetika, lebo vacsina vyrobkov tejto znacky prirodna nie je. Ak by uvadzali na webe zlozenie, zakaznik by si vedel lepsie vybrat. Niektore kusky totiz mozu byt rozhodne fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľká pravda! Často, keď píšem recenziu, hľadám info či už na iných blogoch alebo aj na originál stránkach, no tu bol dosť problém nájsť niečo.

      Odstrániť
  2. Vypadá dobře. Tuto značku mám velice ráda hlavně jejich parfemované oleje :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. parfumované oleje sú asi najznámejšie produkty tejto značky u nás, no stojí za to poobzerať sa aj po iných

      Odstrániť
  3. Podľa mňa ZATIAĽ prírodná dekorativka nemá potenciál prevalcovať tú konvenčnú. Denne veľa pracujem, cestujem, chodím, stresujem, preto chcem, aby môj make up vyzeral dobre a fakt nemám záujem riešiť stekajúci podklad, rozmazané oči a podobne. Toto mi dokáže zabezpečiť len neprirodna kozmetika. Sorry, mňa to neláka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. súhlasím. Určite zatiaľ nemá na "drogériovú", hoci v porovnaní s nie tak dávnou minulosťou je na tom už podstatne lepšie ;-)

      Odstrániť
  4. ďakujem ;-) snažím sa prinášať niečo, čo zaujme a testovať produkty počas bežného dňa zamestnanej ženy

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]