Post Page Advertisement [Top]

Už ani neviem ako je to dlho, čo preferujem skôr rúže ako lesky na pery. Rúže.... rôznych značiek, konzistencie, štruktúry, odtieňov. Hydratačné, dlhotrvácne, lesklé, matné... no jednoducho všetky :-) Nie je to tak dávno, čo sa mi do rúk dostal rúž Shine Burst od Avonu. Ako dopadlo naše zoznamovanie?

Ako je to už pri značke Avon zvykom, rúž bol zabalený vo fólii. Asi (určite) som to už písala, no hoci takéto balenie nie je veľmi ekologické, je znakom, že pred vami tento produkt nikto nevyskúšal. Po niekoľkých skúsenostiach už v žiadnom prípade nekupujem dekoratívku v drogériách, kde je voľne "pohodená". Niekoľkokrát som dokonca na vlastné oči videla, ako ženy skúšajú produkt na vlastnej tvári. Produkt, nie tester.. ženy, toto si robíme samy. Verím, že čitateľky blogu sú inteligentné a takéto veci nerobia. No je mi až na vracanie, keď si predstavím, že niekedy som nakupovala v drogérii.... toľko rôznych baktérii.. a navyše, ak niektoré produkty prídu do kontaktu so vzduchom, strácajú na kvalite a sú prakticky nepoužiteľné, ba dokonca si nimi môžete až poškodiť.... ženy, nerobme si to.

Naspäť k tomuto rúžu. Klasická tmavá fólia s označením produktu a odtieňa sa teda nachádzala aj na tomto obale:



Samotný rúž má kovový obal, ktorý sa trošku ťažšie fotil (aspoň mne laikovi), no odtieň Peach Punch je nádherný.



Rúž má naozaj krémovú konzistenciu a perám poskytuje výbornú hydratáciu. Efekt je krásne lesklý. Sľubuje vysoké krytie farby a dlhotrvácnu výdrž, avšak ani jedno z toho sa nekonalo. Farba nebola nejaká intenzívna, skôr iba jemne lesklá a určite nebola dlhotrvácna, stačilo pár dúškov vody a jeden olovrant a rúž bol preč. Pri bežnom používaní bez jedenia a pitia vydrží tak dve hodinky. 





Pri prvom použití sa mi dokonca stala menšia nehoda. Vysunula som ho trošku viac ako som chcela a podarilo sa mi rúž zlomiť. No reagovala som celkom pohotovo a zatlačením naspäť sa dostal do pôvodného používateľného stavu.

Ak by v popise nebolo napísané, že je nejaký dlhotrvácny a intenzívny, ani by som to od neho neočakávala. Podobný typ rúžov som už mala od Oriflame a boli celkom fajn, no výdržou a sýtosťou farby veľmi chabé. Určite je vhodné počkať na nejakú akciu, pretože plná cena 6,50 € je predsa len trošku navýšená. Predáva sa však v širokej škále odtieňov, a ak chcete niečo hydratačné, čo perám dodá príjemnú farbu, tento rúž je zaujímavou voľbou.

10 komentárov:

  1. Pěkný odstín. Já už taky lesky nenosím a nejraději mám rtěnky. To že některé ženy zkouší kosmetiku v obchodech, nemám ráda. Ani ne kvůli těm bakteriím, jako kvůli tomu že je to prostě hnus a hlavně nechápu, proč ten produkt vůbec otevírají, k čemu. Někde v drogeriích jsem si všimla že jsou produkty zalepeny alespoň proužkem izolepy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak je zalepený, tak má človek istotu, ale inak.... hnus, ktorý si spôsobujeme samy :-/

      Odstrániť
  2. Odstín je to velmi pěkný :) Já lesky nemám ráda, mám jeden od Dermacolu a s ním jsem spokojená, jinak u mě vedou už jenom rtěnky. :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kedysi som nosila výhradne lesky a mala som ich veeľa. Dnes naopak, presne ako píšeš, skôr rúže. Ak už lesk, tak v kombinácii dlhotrvácny tekutý rúž + lesk a presne tie 16h od Dermacol sú dokonalé ;-)

      Odstrániť
  3. To máš pravdu s tou drogériou, ja neviem či sa baby nevedia chovať,ale toto je priveľa. Ja si už kozmetiku kupujem radšej online poprípade z katalogov kde mám nejakú istotu. Mne sa teraz páčia tie nové rúže od Avonu- Supreme,pekné žiarivé odtiene. Zatiaľ mám 3 vzorky a nesťažujem sa :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veru :-( Supreme som nemala, ale mala som pár skvelých rúžov s výbornou pigmentáciou. Tento je taký rúžo-lesk

      Odstrániť
  4. to je asi väčšina takýchto rúžov iba na oživenie pier a s výdržou sa tam nejak nemôže počítať :) ale je pekný,mne sa páči :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]