Post Page Advertisement [Top]

Pri ponuke vyskúšať šampón som vždy veľmi opatrná, pretože poznám svoju pokožku hlavy a vlasy a viem, že reagujú rôzne. Často sa tvoria lupiny alebo vlasy vyzerajú ako slama, či sa príliš rýchlo premastia. Všetky tieto moje skúsenosti vždy uvádzam a vopred varujem všetky firmy ponúkajúce šampón na vyskúšanie. Inak to nebolo ani v tomto prípade, no dostala som milé odporúčanie s vlastnou skúsenosťou. A tak som s rešpektom išla do toho.

Snáď už nemusím predstavovať značku La Fare, niečo o nej ste sa dočítali v prvom príspevku na pleťový krém Delicate, ktorý ešte stále používam a pomaly som už na dne balenia.
Šampón má veľmi zaujímavé zloženie a na prvý pohľad pritiahne 4 zložkami - aloe vera, cukor, med a glycerín. Balenie je praktické na používanie, no keď ho už raz otvoríte, už ho nezavriete, a tak na cesty nie je vhodný (jedine, že si z neho prelejete do menšej nádobky).




Bola som trošku prekvapená z toho, že šampón sa má používať 1 - 2 krát týždenne, čo sa mi zdá dosť málo. No začala som ho používať a kombinovať s kondicionérom (Dove) resp. maskami na vlasy (Kérastase, Ziaja), ktoré som mala doma.



Aké prekvapenie po používaní! Už od prvého umytia som videla, že vlasy naozaj nie je potrebné umývať často a 2 - 3 krát bohate stačí (niekedy som vlasy umývala každý druhý deň). Navyše, stačí ho menej a vlasy vyčistí dôkladne. Nabrali aj trošku na objeme a sú príjemne lesklé a zdravé na pohľad. Bonusom je príjemná medová vôňa, ktorú cítiť aj na vlasoch. Mala som pár lupín, no žiadne svrbivé šialenstvo ako reakcia na nevhodný vlasový produkt. Žiadne dráždenie sa nekonalo a to je pre moju vlasovú pokožku priam hotový zázrak. Nesľubuje odstránenie lupín, takže to som od neho ani nečakala. Medzi negatívum zaraďujem pomer balenie (200 ml) vs. cena 16,50 €. Avšak je potrebné prihliadať na to, že ide o kvalitnú prírodnú kozmetiku a navyše neminie sa rýchlo. Produkt nájdete na oficiálnom slovenskom webe značky. Za poskytnutie ďakujem La Fare.

5 komentárov:

  1. vyzerá zaujímavo :) mne by stačil len ten lesk, objemu mám až až :D i keď ak by ho to pridalo pri korienkoch, bolo by to super :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Celkovo sa mi zdá, že pridá objem, a už záleží aj od toho ako vlasy vyfúkaš, či ho máš aj pri korienkoch ;-) Vlasy si hlavne v zimných mesiacoch umývam večer a ráno ich upravujem. Pri iných šampónoch už ráno vyzerali ako po 2 dňoch, pri tomto vyzerajú ráno ako tesne umyté.

      Odstrániť
  2. Sampon vyzerá fakt super. Páči sa mi hlavne to zloženie a tiež by som teda bola zvedavá, či by ani moje vlasy nepotrebovali s nim tak často umývať. Inak zaujima ma ešte, že či peni, ked je zložený len zo 4 ingrediencii?
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pení, podstatne menej ako klasické šampóny, ale dostatočne na to, aby sa dali vlasy dobre umyť.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]