Post Page Advertisement [Top]

Povedzme si narovinu, že Balea to s limitkami jednoducho vie. O čo viac nás teší, ak niektoré produkty, na ktorých spočinie náš zrak, nemajú na sebe nápis limited edition. Ak milujete sladké a neopovrhnete sladkým ani v kozmetike, pripravte sa, že toto bude pre vás nutnosť pri najbližšej návšteve DM drogerie. Ak nie oba, tak jeden z nich (určite). Zoznámte sa so sladučkými sprcháčmi.

Ten dizajn je top, aj keď osobne sa mi trošku viac páči balenie čokoládového. No poďme pekne postupne.

fluffy Marshmallow





Balenie je určite praktické na rýchle použitie doma, pri cestách by sa teoreticky mohol náhodou otvoriť a vyliať, ak by bol nevhodne uložený. Vôňa je jemnučká, no cukríky z nej cítiť zaručene. Hoci nie som marshmallový nadšenec, také opekané raz za čas nie je vôbec zlé ;-) Pokožku umýva celkom šetrne, avšak určite je potrebné zabezpečiť jej dodatočnú hydratáciu krémom.
Cena: 1,29 € (250 ml)

sooo soft... Schoko Love




Ak občas sledujete môj instagram alebo aj niektoré články tu na blogu určite viete, že milujem čokoládu (a často mám problém jej odolať.... no to určite na mne vidno). No už som sa naučila, že občas mi stačí k čokoládke (ideálne v kozmetike) iba privoňať a nemám potrebu ju hneď schrúmať. Obal je podľa mňa ako dezert pre oči - príjemná kombinácia ružovej, bielej a hnedej (a srdiečka k tomu, ak by niekto potreboval náznak Valentínky). Tento gél vonia tak dokonale, že keď som ho po prvýkrát otvorila tak som to prehnala, až mi trošku gélu vyšplechlo na nos. Konzistenciu má rovnakú ako marshmallow verzia, je šetrný, pokožku nedráždi a takisto je po sprche potrebná dodatočná starostlivosť v podobe krému/mlieka/balzamu - hocičoho, čo používate. Vyzerá to tak, že uzáver je z pevnejšieho plastu, zatiaľ sa mi ho nepodarilo náhodou (ako vždy) odlomiť.
Cena: 1,19 € (350 ml)

Pokiaľ ide o balenie, viac sa mi páči nižšie to čokoládové 350 ml a pokiaľ viem, aj verzia marshmallow by mala byť dostupná v takomto (foto dole). Pred Vianocami zas boli oba sprcháče dostupné v prvej vysokej verzii 250 ml.


Sladké sprcháče? Áno, áno a ešte raz áno! Snažím sa večer nejesť a ak aj niečo sladké, tak skôr cez deň a s touto vôňou sa mi celkom príjemne zaspáva. A za tú cenu? No nekúp to!

5 komentárov:

  1. Mám doma fluffy Marshmallow :) milujem :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ach jo nemám z toho nic doma a asi to nutně potřebuji! :D
    Giveaway Saloos

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám teď doma sprcháč od Baley s rebarborou a to je katastrofa. Jinak mám sprcháče od Baley ráda. Když se dostanu do Dmka, ráda si nějaký pořídím.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Limitky Dmko naozaj vie :D Vždy tak neskutočne voňaju ♥ Účinok nie je až tak ohromujúci ,ale kvôli tej vôni im proste nejde odolať :D

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak u nás jsou dostupné jenom ty nízké balení :) Čokoládě jsem taky neodolala, je to luxusní vůně! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]