Post Page Advertisement [Top]

Tento príspevok mal byť na blogu už minimálne rok... no nejako upadol do zabudnutia a ja som fotky našla až pri prechádzaní priečinkom, v ktorom mám pripravené nafotené produkty. Verím, že odpustíte toto oneskorenie a zas na druhej strane, tie fotky možno trošku potešia dušu. Áno, už sa neviem dočkať jari a leta ;-) 

K tomuto produktu som prišla po prvýkrát úplnou náhodou (a toto je nafotené prvé balenie) keď som stála v rade v lekárni (v roku 2015) a dlhú chvíľu som si skracovala očumovaním vyložených produktov, medzi ktorými boli aj viaceré tubičky Kosmín. Vedela som, že značka vyrába balzamy na pery, ale o ostatných krémikoch som netušila. A keďže ma pravidelne minimálne jedno obdobie v mesiaci potrápilo akné, dlho som neváhala.





Presvedčilo ma aj zloženie, v ktorom nájdete čajovníkový olej a cena - okolo 2,50 € / 25 ml, čo sa na prvý pohľad zdá málo, no určite to nespotrebujete za týždeň :-)
Má gélovú konzistenciu a vonia po čajovníku. Má príjemne chladivý efekt a celkom rýchlo schne, resp. vsakuje sa do pokožky, takže sa nemusíte obávať toho, že by sa vám otlačil na oblečenie. Je vhodný aj pod mejkap / BB krém. Neočakávala som zázraky. Hneď po prvom použití akné, samozrejme, nezmizne, no pravidelnou aplikáciou na postihnuté miesto dokáže pokožku pekne vyliečiť. 
Pozor by si mali dať suchšie typy pleti, pretože trošku vysušuje. Odporúčam preto kombinovať s výživným pleťovým krémom. Kým som neobjavila Akneu od Cannaderm, boli Kosmín na akné spolu s čajovníkovým olejom mojimi vernými pomocníkmi. Aknea je účinnejšia a šetrnejšia k pleti, no zároveň aj drahšia a miniete ju rýchlejšie. 
Pokojne ho používajte aj viackrát denne, ideálne je min. ráno a večer. S bežným akné si poradí približne do pár dní, na silnejšie nie vždy zaberie, no aj tak si myslím, že ide o celkom dobrý a dostupný produkt.

2 komentáre:

  1. Kosmín na akné jsem měla taky. I variantu na popraskané koutky. Oba ale po čase šli dál protože jsem se nemohla smířit s tou parfemací :D

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. súhlasím, vôňa je dosť intenzívna, to mi trošku vadilo aj na balzame na pery.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]